مجله سرآشپز: پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز
- قهوه فوری: 2 ق چ
- آب جوش: 4 ق س
- پودر ژلاتین: 2 ق چ
- خامه: 600 میلی لیتر
- وانیل: یک چهارم ق چ
- پودر قند: 55 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس شکلات
- شکلات سیاه: 55 گرم
- خامه: 150 میلی لیتر
روش تهیه:
1. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
2. سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.
3. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
4. سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب
5. عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
6. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.
7. قالب ها را حدود 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.
8. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
9. بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
10. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
11. سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.