ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.
2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.
4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.
6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.
پاناکوتای شکلاتی
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
- پودر کاکائو: برای سرو
- شکلات (رنده شده): برای سرو
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.
پاناکوتای شکلات سفید
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
- پسته: برای سرو
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.