ماهان شبکه ایرانیان

معرفی اعضای هیئت انتخاب آثار جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان

دبیر سی امین دوره جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان در احکام جداگانه اعضای هیئت انتخاب آثار بین المللی این جشنواره را معرفی کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، علیرضا رضاداد دبیر سی امین دوره جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان کامیار محسنین، محمدرضا کریمی صارمی، نیما عباسپور، مجید شیخ انصاری و فریال بهزاد را به عنوان اعضای هیات انتخاب آثار بین المللی سی امین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان را معرفی کرد.
 
*کامیار محسنین

کامیار محسنین متولد 1350 در تهران، دانش آموخته مهندسی برق – گرایش کنترل در دانشگاه صنعتی شریف است. پس از همکاری به عنوان منتقد و مترجم با مجلات سینمایی و نشریات فیلمخانه ملی، برنامه تلویزیونی «سینمای 90» را در سال 1375 در مقام محقق و یکی از خالقان برنامه آغاز کرد. او نخستین کتابش، «جیمز باند، سی و پنج سال با یک پدیده»، را در سال   1376 در مقام یکی از دو نویسنده اثر منتشر کرد. محسنین فعالیت در سمت مسئول تحقیقات را در سال 1377 در امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی آغاز کرد. از آن زمان، او در سازماندهی رویدادهایی سینمایی چون فجر، بازار فیلم ایران، کودک و نوجوان، کیش، شهر و … و انتشار کتاب های انگلیسی زبان «منتخب فیلم های ایرانی سال»، «راهنمای بازار فیلم ایران» و … مشغول به کار بوده است. محسنین در دوره های مرتبط با تاریخ سینما تدریس کرده و در راهنمای بین المللی سینما، مجلات سینمایی، روزنامه ها و برنامه های تلویزیونی در مقام منتقد حضور داشته است.
 
*محمدرضا کریمی‌صارمی

محمدرضا کریمی‌صارمی متولد 1343 در همدان و دانش‌آموخته‌ رشته‌ ادبیات نمایشی است. وی دبیری 10 دوره جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران، داوری 45 جشنواره عکس و فیلم داخلی و خارجی، مدیریت تولید بیش از 250 فیلم کوتاه، سینمایی و تلویزیونی، 40 عنوان نوار موسیقی و ... را در کارنامه کاری خود دارد.
کریمی‌صارمی مدیریت مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی کانون را بر عهده داشت و 34 عنوان تئاتر به تهیه کنندگی او در این مرکز باسابقه تولید شده است.
 
*نیما عباسپور

نیما عباسپور متولد ١٣٥٢در تهران و فارغ التحصیل دوره آموزش فیلم‌سازی انجمن سینمای جوانان ایران است. در کارنامه‎ کاری عباسپور تولید 11 فیلم کوتاه داستانی و تجربی و چهار مستند تلویزیونی دیده می‌شود. این فیلم‌ها تاکنون در جشنواره‎های مختلفی به نمایش درآمده‌اند و جوایز متعددی را نیز دریافت کرده‌اند از جمله مدال نقره یونیکا در سال ٢٠1٠ برای فیلم کوتاه جنگل، جایزه دوم بهترین فیلم تجربی از جشنواره وارش، برنده جایزه بهترین فیلم تجربی از دید داوران مجله تخصصی فیلم کوتاه در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برای فیلم جدول، روزنامه و ٣ نقطه، تندیس بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم شهر برای فیلم پیاده‌روی بزرگ، برنده جایزه صلیب سرخ از جشنواره فیلم رشد برای فیلم آسانسور.
 
*مجید شیخ انصاری

مجید شیخ انصاری متولد 1349 در الیگودرز و دانش‌آموخته دانشگاه انگلستان و دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. وی مدرس کارگاه فیلم‌سازی پیشرفته، کارگردانی، فیلمنامه‌نویسی، تحلیل فیلم و تصویرنامه نویسی است و سابقه مدیریت گروه سینمای دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه تهران را نیز دارد.
وی همچنین کارگردانی فیلم وزنه‌های بی‌وزن و تهیه کنندگی فیلم‌های گیتا و بیداری برای سه روز را نیز برعهده داشته است.
 
*فریال بهزاد

فریال بهزاد متولد 1334 در گرگان دانش آموخته مدرسه عالی تلویزیون و سینما و دانشگاه بوستون ایالت ماساچوست است. وی از سال 1359 فعالیت خود را به عنوان تهیه کننده و کارگردان برنامه‌های کودکان در صدا و سیما آغاز و نخستین فیلم خود را با نام «کاکلی» در سال 1368 کارگردانی کرد.

وی عضو هیئت داوران در جشنواره‌های کودکان هندوستان، جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان قاهره و جشنواره بین‌المللی فیلمهای کودک و نوجوان اصفهان و همدان، عضو سازمان سیفژ و مدرس کارگردانی در دانشگاه سوره و دانشکده صدا و سیما بوده است.

جایزه نقره‌ای بهترین کارگردانی از جشنواره A.B.U، برنده جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره جیفونی، برنده دیپلم افتخار بهترین فیلم از جشنواره کودک و نوجوان، برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از جشنواره کودک و نوجوان را از آن خود کرده است.

وی کارگردانی آثاری همچون پرستوهای عاشق، شور زندگی، روزی که خواستگار آمد، مرد نامرئی، دره شاپرک‌ها، کاکلی و حریر را در کارنامه کاری خود دارد.

براساس توافق نامه فیمابین سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، شهرداری اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی سی امین جشنوارۀ بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در شهر تاریخی اصفهان از 9 تا 15 تیر 1396 برابر با  30 ژوئن تا 6 جولای 2017 میلادی بر اساس شرایط و مقررات زیر برگزار می شود.

همچنین علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت های بنیاد سینمایی فارابی (www.fcf.ir) و جشنوارۀ بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان (www.icff.ir) و مطالعه متن کامل فراخوان در این جشنواره شرکت کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان