ماهان شبکه ایرانیان

چند راه حل جالب برای از بین بردن جرم کتری

هر یک از ما حداقل یک‌بار در طول روز از کتری برای گرم کردن چیزی یا پر کردن بطری آب گرم و درست کردن نوشیدنی‌های گرم مانند چای یا قهوه استفاده می‌کنیم

هر یک از ما حداقل یک‌بار در طول روز از کتری برای گرم کردن چیزی یا پر کردن بطری آب گرم و درست کردن نوشیدنی‌های گرم مانند چای یا قهوه استفاده می‌کنیم. در انگلستان که معروف‌ترین مصرف‌ کننده چای است، روزانه حدود 120 میلیون فنجان چای استفاده می‌شود، حالا مقدار جرمی که در کتری‌ها جمع می‌شود را تخمین بزنید. از این‌رو همه افراد باید نحوه تمیز کردن کتری و پاک کردن رسوبات آهکی از آن را که می‌تواند مشکل‌ساز باشد، یاد بگیرند. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

رسوبات آهکی، به ماده شیری‌رنگی گفته می‌شود که به‌ صورت لایه‌ای، کف کتری را می‌پوشاند و اغلب از جنس کربنات کلسیم است. این رسوبات، در جاهایی یافت می‌شوند که آب گرم بخار شده و مواد معدنی موجود در آب، باقی می‌مانند که اغلب با سابیدن به تنهائی از بین نمی‌روند
و سابیدن بیشتر، خطر از بین رفتن کف کتری را نیز به همراه دارد. درحالی‌که با استفاده از ترکیبات اسیدی ضعیف، به‌ راحتی می‌توانید کربنات کلسیم یا همان رسوبات کف کتری را از بین ببرید. در این مطلب، ما چند روش ساده را برای از بین بردن این رسوبات به شما آموزش می‌دهیم.
با استفاده از روش‌های ساده زیر، می‌توانید کتری خود را تمیز کرده و از نوشیدن چای لذت ببرید.
قوری

نکته اول

کتری را، با آب و سرکه خانگی به نسبت مساوی پرکرده و اجازه دهید، یک ساعت بماند. سپس کتری را بر روی گاز قرار دهید و بگذارید آب موجود در آن به نقطه‌جوش برسد. سپس آب داخل کتری را خالی کرده و کتری را بشویید. خواهید دید که کتری شما، از رسوبات پاک‌شده و درخشان می‌شود! اگر سرکه در دسترس ندارید، از آب‌لیمو استفاده کنید. آب‌لیمو باعث می‌شود که کتری شما به‌جای بوی نامطبوع سرکه، رایحه دلپذیر لیمو را از خود ساطع کند. سطح بیرونی کتری را نیز می‌توانید با یک پارچه مرطوب و پاک‌کننده چند منظوره، برق بیندازید.
تمییز کردن کتری با آب لیمو

نکته دوم

برای تهیه دم‌نوش‌های گیاهی از کتری استفاده نکنید، زیرا عصاره‌های گیاهی دارای مقدار بیشتری از مواد معدنی هستند. این کار، باعث ایجاد رسوب بیشتر در کتری می‌شود.
دم نوش

نکته سوم

اگر شما از کتری‌های استیل استفاده می‌کنید، بهترین راه برای تمیز کردن سطح بیرونی آنها، استفاده از یک پارچه خشک و کمی روغن‌ زیتون است. روغن‌زیتون، چربی‌ها و جرم‌ها را از سطح کتری پاک‌کرده و آن را درخشان می‌کند.!
کتری

نکته چهارم

اما درست کردن چای، بیشترین لذتی است که ما از کتری در حال جوش می‌بریم، بنابراین ما در اینجا توصیه‌هایی برای خوش‌طعم‌تر شدن چای، برای شما داریم. استفاده از یک‌ تکه لیمو، کلوچه کدو تنبل، مخلوط دارچین و سیب و کارامل، خوش‌طعم کننده‌هایی هستند که شما می‌توانید در کنار چای، از آنها لذت ببرید.
چایی

 می‌توانید یک سری هم به « 10 چیزی که نباید هرگز در مایکروفر قرار داد» بزنید.

منبع: بنیتا


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان