ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دال عدس

دال عدس یک نوع عدس نارنجی رنگ است که ریزتر از عدس معمولی است. جنوبی‌ها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست می‌کنند که بسیار خوشمزه است. نحوه ی درست کردن این خوراک تقریبا مانند عدسی است.

طرز تهیه دال عدس

دال عدس یک نوع عدس نارنجی رنگ است که ریزتر از عدس معمولی است. جنوبی‌ها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست می‌کنند که بسیار خوشمزه است. نحوه ی درست کردن این خوراک تقریبا مانند عدسی است.

عدس خواص زیادی دارد. این ماده باعث تقویت عضله قلب و حفظ سلامتی می‌شود و به رشد و نمو کودکان کمک می‌کند. عدس فعالیت سلول‌های مغز و هوش و حافظه را زیاد می‌کند و یک خوراک مناسب برای کودکان محصل شماست.

پزشکان توصیه می‌کنند کسانی که دچار کم‌ خونی هستند عدس را در برنه غذاییشان قرار دهند. کسانی که دوران نقاهت را می‌گذرانند و سالمندان می‌توانند از این غذای مفید برای وعده‌های غذاییشان استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه دال عدس:

  • 2 پیمانه عدس قرمز
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 2 قاشق سوپ خوری سیر رنده شده
  • 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد لیمو عمانی
  • 1 قاشق چایی خوری ادویه
  • 1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذا خوری روغن
  • تمبرهندی به میزان دلخواه

طرز تهیه دال عدس

طرز تهیه دال عدس:

ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت را کاملا ملایم کنید تا با بخار بپزد.

هر از چند گاهی هم مواد را زیر و رو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می‌چسبد بعد از اینکه عدس آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم مواد کاملا پخته شوند.

وقتی غذای ما جا افتاد زیر آن را خاموش می‌کنیم و با گوشت کوب دال عدس را می‌گوبیم (به خاطر سیب زمینی موجود در آن باید کاملا له شود.)

این غذا را می‌توان با ترشی نیز سرو کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان