سوپ کلم پیش غذای خوشمزه و سبکی است و برای طرفداران سبزیجات سالم و مقوی انتخابی لذیذ است. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه سوپ کلم را بخوانید.

مواد لازم

گوجه فرنگی 2 عدد

هویج 2 عدد

ساقه کرفس خرد شده 2 لیوان

آب مرغ 4 پیمانه

آب جوش 4 پیمانه

کلم خرد شده 200 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری

سیر 1 حبه

نمک و پودر فلفل سیاه

طرز تهیه

1- هویج‌ها را به شکل حلقه‌‌ای خرد کنید.

2- دو قاشق روغن زیتون را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و سیر له شده و گوجه فرنگی پوست گرفته شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

3- کلم را درشت خرد کنید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و همراه با هویج و کرفس تفت دهید تا نرم شود.

4- آب مرغ و آب جوش را به ترکیبات اضافه، و شعله را زیاد کنید. حواستان باشد سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد؛ پس از 5-6 دقیقه، شعله را کم کنید؛ در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگیج به سوپ اضافه کنید.

5- سوپ برای 10-15 دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

6- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!