شناسه : ۷۹۵۰۷۳ - یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۷
سوپ کلم
سوپ کلم پیش غذای خوشمزه و سبکی است و برای طرفداران سبزیجات سالم و مقوی انتخابی لذیذ است. در این مطلب میتوانید طرز تهیه سوپ کلم را بخوانید.
سوپ کلم پیش غذای خوشمزه و سبکی است و برای طرفداران سبزیجات سالم و مقوی انتخابی لذیذ است. در این مطلب میتوانید طرز تهیه سوپ کلم را بخوانید.
مواد لازم
گوجه فرنگی 2 عدد
هویج 2 عدد
ساقه کرفس خرد شده 2 لیوان
آب مرغ 4 پیمانه
آب جوش 4 پیمانه
کلم خرد شده 200 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
نمک و پودر فلفل سیاه
طرز تهیه
1- هویجها را به شکل حلقهای خرد کنید.
2- دو قاشق روغن زیتون را در یک قابلمهی بزرگ بریزید و سیر له شده و گوجه فرنگی پوست گرفته شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- کلم را درشت خرد کنید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و همراه با هویج و کرفس تفت دهید تا نرم شود.
4- آب مرغ و آب جوش را به ترکیبات اضافه، و شعله را زیاد کنید. حواستان باشد سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد؛ پس از 5-6 دقیقه، شعله را کم کنید؛ در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگیج به سوپ اضافه کنید.
5- سوپ برای 10-15 دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
6- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را تزئین و سرو کنید.
نوش جان!