ماهان شبکه ایرانیان

دسرهای مختلف با لبو

قبل از اینکه بخواهیم در مورد دسرهایی که می‌توان با لبو آماده کرد باید چند نکته در مورد لبو و خواص آن را بدانیم. ضمن این می‌توانید به مطلب فواید لبو که مفصل‌تر است در سایت بنیتا مراجعه کنید.

قبل از اینکه بخواهیم در مورد دسرهایی که می‌توان با لبو آماده کرد باید چند نکته در مورد لبو و خواص آن را بدانیم. ضمن این می‌توانید به مطلب فواید لبو که مفصل‌تر است در سایت بنیتا مراجعه کنید.

یکی از سوال‌هایی که همیشه برای ما قبل از خوردن لبو پیش می‌آید در مورد رنگ قرمز لبو است. چرا لبو سرخ است!؟

دلیل رنگ قرمز لبو وجود ترکیبات بتاسیانین است که از به وجود آمدن بعضی از سرطان‌ها مانند سرطان کبد، سرطان خون و سرطان کولون (روده بزرگ) جلوگیری می‌کند. از خواص دیگر دارویی لبو این است که باعث می‌شود فشار خون بالا را تنظیم کند و کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند می‌توانند از  آب و یا خود لبو میل کنند زیرا لبو باعث کاهش قند خون می‌شود و از بروز سکته جلوگیری می‌کند.

دسرهای مختلف با لبو

Credit: beetroot

لبو می‌تواند باعث کاهش کلسترول بالای خون شود. همچنین لبو سرشار از آهن است که می‌تواند باعث بهبود کم‌خونی در بیمارانی که به این بیماری مبتلا هستند شود. خیلی‌ها نمی‌دانند که برگ گیاه لبو از ریشه آن که همیشه آن را میل می‌کنیم خاصیت بیشتری دارد. برگ لبو نسبت به ریشه‌اش دو برابر خاصیت بیشتر دارد که می‌توان آن را به صورت خام و یا آب‌پز شده میل کرد. لبو سرشار از ویتامین‌های B1، B2، B3 و C است. این ویتامین‌ها هر کدام به تنهایی می‌تواند باعث بهبود بیماری‌های مختلفی شوند.

شاید در یک روز سرد زمستانی بعد از خوردن لبو احساس گرما به شما دست داده باشد. دلیل‌اش ویتامین C بالای لبو است. این ویتامین بعد از اینکه وارد خون شد سرعت بهبود اندام‌ها را بالا می‌برد و باعث افزایش گلبول‌های خون می‌شود. لبو همچنین دارای پروتئین، کلسیم و املاح معدنی است.

لبو را می‌توان به عنوان دسر میل کرد که در زیر چند نوع از این دسرها را خدمت شما  معرفی می‌کنیم. دسرهای لبو به دلیل طبع گرمی که دارند  مخصوص فصل زمستان و هوای سرد هستند.

دسر لبو و ماست

Credit: onegreenplanet

دسر لبو و ماست

مواد لازم برای آماده کردن دسر لبو و ماست:

ماست و لبو به اندازه دلخواه (برای خوشمزه‌تر شدن دسر می‌توانید از ماست پر چرب استفاده کنید(.

طرز تهیه دسر لبو و ماست:

قبل از هر کاری لبوها را خوب بشویید تا تمیز شوند اما تا جایی که ممکن است سعی کنید پوست لبوها را نکنید چون بیشترین خاصیت لبو با کندن پوست آن از بین می‌رود. بعد لبوها را در ظرفی پر از آب برای جوشاندن قرار دهید و آن را به مدت دو ساعت روی شعله گاز بگذارید تا پخته و نرم شوند.

توجه داشته باشید که آب ظرف باید کاملاً به خورد لبوها برود. برای این که از پخته بودن لبوها مطمئن شوید با چنگال درون لبوها بزنید و از نرم بودن آنها خاطر جمع شوید.

بعد از این که لبوها پخته شد می‌توانید پوست آنها را بردارید و با رنده دندانه‌ریز لبوها را رنده کنید و بعد از رنده کردن لبوها باید به مقدار لازم ماست درون کاسه ماست‌خوری بریزید و بابت هر کاسه ماست به اندازه یک قاشق غذاخوری، لبو رنده شده اضافه کنید. برای اینکه دسر خودش را بگیرد و یا به اصطلاح جا بیفتد باید ظرف‌ها را درون یخچال بگذارید. یک ساعت بعد می‌توانید این دسر پرخاصیت را میل کنید.

دسر کرم لبو

Credit: wisgoon

دسر کرم لبو

مواد لازم برای آماده کردن دسر کرم لبو:

شیر و شکر از هر کدام یک پیمانه

لبو پخته شده یک چهارم پیمانه

خامه چهارصد گرم

آب لبو چهار تا پنج قاشق سوپ‌خوری

پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری

آب جوش یک چهارم پیمانه

مروارید خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه کرم لبو:

ابتدا مقداری ژلاتین را همراه با مقداری آب روی شعله گاز بگذارید و شعله را تا آنجا که جا دارد کم کنید و با قاشق به آرامی ژلاتین را در آب حل کنید. شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

بعد از آن مقداری شیر به خامه زده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود. در مرحله بعد لبو پخته و پوره شده را به همراه آب لبو اضافه کنید و هم بزنید و ژلاتین را در این مرحله در ظرفی که می‌خواهید در آن دسر را آماده کنید به همراه بقیه موادی که آماده کرده بودید بریزید و درون یخچال به مدت چهار ساعت بگذارید تا شکل بگیرد. بعد از آن می‌توانید با مروارید خوراکی دسر را تزئین و نوش جان کنید.

دسر موس لبو

Credit: wisgoon

دسر موس لبو

مواد لازم برای تهیه دسر موس لبو:

شکر 75 گرم

زرده تخم مرغ چهار عدد

شیر یک پیمانه

پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

لبو رنده شده 300 گرم

آب لبو و آب از هر کدام 2 قاشق سوپ خوری

سفیده تخم مرغ 3 عدد

خامه 250 گرم

طرز تهیه دسر موس لبو: 

شیر را بجوشانید و بعد لبوهای پخته شده را در شیر بریزید. بعد زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید. آن قدرکه سفید شود. حالا شیر داغ را روی زرده تخم مرغ بریزید و روی شعله گاز بگذارید و به آرامی هم بزنید و بعد از آن ژلاتین و آب را درون ظرف بریزید و روی شعله قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

وقتی ژله خنک شد، آن را به شیر لبو و زرده تخم مرغ که آماده کرده بودیم اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را تا جایی که پف کند هم بزنید و بعد آب لبو و شکر را به آن بیفزایید و با همزن خوب هم بزنید. سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید. خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس با قاشق، خامه را به آرامی با مایع بالا مخلوط کنید و در قالب بریزید. بعد در یخچال به مدت دو ساعت نگه دارید و  روی آن را تزیین کنید و از دسر موس لبو لذت ببرید.

منبع: بنیتا


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان