طرز تهیه مربای آلبالو فقط و فقط نیاز به آلبالو و شکر دارد . شکر را لابه لای آلبالوهای بدون هسته بریزید و دورن یخچال بگذارید تا آلبالوها آب بیاندازند در این صورت نیازی به اضافه کردن آب به مربا نیست و مربا با آب خود آلبالو آماده می شود.
مربای آلبالو از پرطرفدارترین مرباهای فصل تابستان است به همین خاطر بر آن شدیم طرز تهیه مربای آلبالو با طعم ایده آل را برای کدبانوهای ایرانی ارایه دهیم تا از این روش تهیه برای بهتر شدن طعم و رنگ مربای آلبالو استفاده لازم را ببرند.
طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو :
1 – آلبالو : 1 کیلوگرم
2 – شکر : 1 کیلوگرم
طرز تهیه مربای آلبالو :
1 – ابتدا آلبالو ها را با دقت بشویید و در صافی بگذارید.
2 – هسته آلبالو ها با هسته گیر بگیرید تا زیاد له نشوند.
3 – حال شکر را لا به لای آلبالو ها ریخته و به مدت یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا بماند.
4 – می توانید در این مدت که آلبالو ها در یخچال هستند یک یا دو بار به آرامی مخلوط آلبالو و شکر را هم بزنید تا بیشتر آب بیاندازد.
5 – قابلمه را با در ، روی حرارت زیاد متمایل به متوسط اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.
6 – مراقب باشید که مربا سر نرود و لازم است هرچند وقت یکبار مربا را هم بزنید.
7 – وقتی مربا جوشید در قابلمه را بردارید. و حرارت اجاق گاز را ملایم کنید.
8 – لازم است بالا سر قابلمه باشید و آن را در صورت نیاز هم بزنید تا سر نرود و کف روی مربا را با یک قاشق چوبی بگیرید.
9 – بعد از اینکه مربا غلظت دلخواه شما را به دست آورد ، اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. مربای آلبالو شما آماده ست.
در طرز تهیه مربای آلبالو نیازی نیست آب به آلبالو ها اضافه کنید. زمانی که شکر را لای آلبالوها میریزید و داخل یخچال می گذارید ، آلبالوها به آب می افتند. اگر در صورتی بخواهید شربت میوه آلبالو را نیز از آن تهیه کنید زمانی که قابلمه را بر روی اجاق گاز می گذارید یک لیوان آب می توانید به آن اضافه کنید. وقتی که جوشید و قوام آمد و مقداری غلظت پیدا کرد می توانید مقداری از آب آلبالو ها بعنوان شربت بردارید.