طرز تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با مواد اولیه مشترک شیر، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ می باشد. علاوه بر این ها برای پودینگ شکلاتی: پودر کاکائو، وانیل، کره و آرد لازم است؛ و برای پودینگ موزی: خامه، موز، نمک و بیسکوییت خرد شده نیاز است.
طرز تهیه پودینگ بسیار ساده است زیرا این دسر خوشمزه و با کلاس نیازی به فر ندارد. پودینگ را می توان در انواع مختلف تهیه کرد که در این مطلب دو نوع روش تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موزی با روش تهیه مرحله به مرحله که آن را آسان کرده، آموزش داده شده است.
دو طرز تهیه پودینگ شکلاتـــــــی و پودینگ مـــــــــوز
1 – روش تهیه پودینگ شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی :
1 – شیر : یک لیتر
2 – زرده تخم مرغ : 2 عدد
3 – شکر : 1 پیمانه
4 – وانیل : نصف قاشق چایخوری
5 – پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
6 – کره : 1 قاشق غذاخوری
7 – آرد : 3 قاشق غذاخوری
8 – نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پودینگ شکلاتی :
1 – در ظرفی مناسب که باید روی حرارت گذاشته شود مواد : شکر، وانیل، پودر کاکائو، آرد و نشاسته ذرت را ریخته و همه را با هم مخلوط نمایید.
2 – سپس 3 پیمانه شیر سرد را آهسته و به تدریج به مواد بیافزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
3 – بعد زرده تخم مرغ زده شده با یک لیوان شیر سرد، را هم به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.سپس ظرف را روی حرارت گذاشته و همینطور هم بزنید.
4 – بعد از یکی دو جوش زدن کره را هم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس حرارت را خاموش نمایید.
5 – بالافاصله مواد دسر پودینگ شکلاتی را درون ظرف های مورد نظر بریزید و 2 ساعت دورن یخچال بگذارید و با سلیقه خود آن را تزئین نمایید.
——————————————————————————————————–
2 – طرز تهیه پودینگ مـــــــوز :

مواد لازم برای تهیه پودینگ موز :
1 – موز رسیده : 4 عدد
2 – زرده تخم مرغ : 3 عدد
3 – خامه : 1/3 پیمانه
4 – شیر کم چرب : 2 پیمانه
5 – شکر : 1/3 پیمانه
6 – نشاسته ذرت : 3 قاشق غذاخوری
7 – نمک : به مقدار لازم
8 – خامه زده شده : به مقدار لازم
9 – بیسکویت خرد شده : به مقدار لازم

دستور تهیه پودینگ موز :
1 – در ظرفی مناسب مانند پیرکس، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت، و مقداری نمک ریخته و با همزن مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
2 – قابلمه ای به طول ظرف پیرکس خود انتخاب کنید و درون آن مقداری آب به اندازه 5 سانتی متر بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
3 – ظرف پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده، مواد دسر را هم بزنید تا قوام بیاید و ده دقیقه پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید.
4 – موزها را به صورت ورقه های نازک حلقه کنید و میان 6 کاسه تقریبا ده ساتی متری تقسیم کنید و یا در یک ظرف 1.5 لیتری این کار را بکنید.
5 – مخلوط دسر پودینگ داغ را روی موز ها بریزید، روی دسر را صاف کرده و موزها را شناور کنید.
6 – روی پودینگ موز را با یک نایلون بپوشانید و و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و با بیسکوییت و خامه آن را تزئین نمایید.
در طرز تهیه پودینگ می توانید برای جلوگیری از بریده شدن پودینگ، مقداری از پودینگ داغ را همراه مقداری پودر ژلاتین و کره، را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و باقی پودینگ را به این مواد اضافه کنید. از رنگ های خوراکی مجاز نیز می توانید در تهیه پودینگ استفاده نمایید.