مربای سیب از انواع مربا های بسیار پرطرفدار است که در این مقاله طرز تهیه مربای سیب به صورت مرحله به مرحله به همراه نکاتی برای طبخ بهتر این مربا را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.
مربای سیب یکی از انواع مربا های خوشمزه و پرطرفدار است که شما به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه مربای سیب را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش داده ایم. خواص سیب، طعم آن و همچنین در دسترس بودن آن در سراسر شهرهای ایران باعث شده است تا در ایران دسرها و غذاهای زیادی با سیب تهیه شود در گذشته طرز تهیه کمپوت سیب را به شما آموزش دادیم در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه مربای سیب آشنا سازیم لطفا تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب
هل : 4 عدد
شکر : 1 کیلو
آب لیمو : 1.5 قاشق غذا خوری
گلاب : 5 قاشق غذا خوری
زعفران : نصف قاشق مربا خوری
سیب خرد سده : 1 کیلو
طرز تهیه مربای سیب
در طرز تهیه مربای سیب ابتدا سیب ها را به خوبی بشویید و سپس سیب ها را از وسط نصف کنید و دانه های آن و مواد اضافی درون سیب را خارج کنید و به هر شکل دلخواهی که دوست دارید آن ها را خرد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب در قابلمه مناسبی شکر و آب را به خوبی باهم مخلوط کنید و بر روی شعله گاز قرار دهید بعد از اینکه شکر و آب به خوبی به دمای جوش رسیدند سیب ها را که از قبل به خوبی خرد کرده اید به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.
سپس زعفران را که از قبل دم کرده اید همراه با گلاب و هل به قابلمه اضافه کنید و شعله گاز را در حالت متوسط قرار دهید. بعد از اینکه مربا به خوبی غلیظ شد آب لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مربا به همراه آب لیمو حدود 5 دقیقه بجوشد و بعد زیر شعله گاز را خاموش کنید. زمان مناسب برای پختن مربای سیب در حدود 30 تا 45 دقیقه است.
قابلمه مربا را در مکان مناسبی قرار دهید تا به خوبی سرد شود و بعد مربا را در درون شیشه های مناسبی بریزید و شیشه های مربا را در درون یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای تهیه مربای سیب
- می توانید مقدار گلاب و هل این مربا را افزایش داده و یا کم کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.
- مخلوط آب و شکر را می توانید از صافی عبور دهید تا آشغال های آن ها از بین بروند.
- برای اینکه رنگ سیب های خرد شده تغییر نکنند و به رنگ تیره در نیایند می توانید در قابلمه ای مناسب مقداری سرکه و آب ریخته و سیب ها را در درون مخلوط آب و سرکه خرد کنید.
- بعد از اینکه مربا به خوبی سرد شد آن را در درون شیشه های مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای اینکه از غلیظ شدن مربا مطمئن شوید مقداری از مربا را درون یک بشقاب کوچک قرار دهید و بعد از اینکه مربا به خوبی سرد شد اگر به خوبی غلیظ شده باشد مربا آماده است.
مربای سیب بسیار مقوی و خوش طعم است. در این مقاله طرز تهیه مربای سیب را مشاهده کردید می توانید این مربای بسیار خوشمزه را به عنوان صبحانه در کنار نان و کره میل کنید. برای دیدن آموزش انواع مربا کلیک کنید.