سرویس سبک زندگی فردا: در مطلب زیر طرز تهیه سوپ گشنیز را برای روزهای سرد زمستانی برای شما عزیزان آماده کردهایم. این مطلب را به نقل از آشپزی مثبت بخوانید.
مواد لازم:
جو پوست کنده: 270 گرم (یک پیمانه)
روغن: یک قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
هویج نگینی: 1/2 پیمانه
سیر رنده شده: 2 حبه
آرد: 2 قاشق سوپخوری
ماست سفت و کمی ترش: یک کیلو
گشنیز ساطوری: یک پیمانه
پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق مرباخوری
آب مرغ: 2 پیمانه
سیب زمینی: یک عدد
طرز تهیه
جو را یک روز قبل خیس کرده، آب آن را خالی میکنیم و با 5-4 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذایم تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.
در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینیها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینیها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست شود.
سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه میکنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سوپ بجوشد.
در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه میکنیم و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت بر میداریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین میکنیم.