پزشکان با مطالعه بر روی شخصیت 184 فرد غیر سیگاری در بازه ی سنی 18 تا 45 سال دریافته اند که از بین این افراد، کسانی روحیه ی ماجرا جو و جستجو گر داشته اند بیشتر تمایل به خوردن غذاهای تند و پر ادویه داشته اند و در مقابل افراد با روحیه ی ملایم تر بیشتر تمایل به خوردن غذاهای شیرین داشته اند.

آدم های ماجراجو به چه طعم هایی علاقه مندند؟
پژوهشگران به تازگی دریافته اند که شخصیت افراد تاثیر فراوانی بر روی انتخاب طعم غذایی انتخابی آنها دارد.
گفتنی است، آنگاه به هر دو گروه از افراد دارای روحیه ملایم و روحیه ی ماجراجو غذایی با درصد بالایی از فلفل و ادویه های تند دادند و به طور دوره ای درصد تندی مواد را بالا بردند، این نتیجه بدست آمد که افراد جستجو گر و ماجراجو علاوه بر علاقه مندی به غذاهای تند، توانایی بیشتری برای تحمل تندی دارند و راحت تر می توانستند غذاها را مصرف کنند در مقایسه، افراد دارای روحیه ی ملایم نتوانستند پس از مدتی دیگر غذاهای تند را بخورند.
پزشکان این نوع روانشناسی شخصیت افراد از طریق سبک انتخاب طعم غذا را تحولی جدید در راستای علم روانشناسی قلمداد کرده اند.