دسر ها انواع مختلف و متفاوتی دارند که پودینگ شکلاتی یکی از پرطرفدارترین نوع دسرها در بین همه رده های سنی است. در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوش طعم آشنا سازیم که شما می توانید با کمک این مطلب آشپزی پودینگ شکلاتی با طعم بی نظیری را در خانه تهیه کنید.
پودینگ شکلاتی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه است که می توانید این نوع دسر را برای مهمانی ها و مجالس مختلف خود تهیه کنید و با این دسر خوشمزه پذیرایی با شکوهی را از مهمان های خود داشته باشید. طرز تهیه پودینگ شکلاتی بسیار راحت و آسان است و هر کدبانویی می تواند از عهده تهیه این دسر بر آید.
پودینگ شکلاتی در دو نوع بافت دسر کرمی نرم و بافت کیک مانند تهیه می شود و در طرز تهیه این نوع دسر از نشاسته و تخم مرغ به عنوان عامل غلظت دهنده پودینگ استفاده می شود.

مواد لازم
شکر : نصف پیمانه
نمک : 1/8 قاشق چای خوری
پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری
شیر : 2 و 3/4 پیمانه
نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه
کره : 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
در مرحله اول دستور تهیه پودینگ شکلاتی, ابتدا شکر و کاکائو و نشاسته ذرت و نمک را در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید.

شیر را به مخلوط مواد پودینگ اضافه کنید.

مواد پودینگ را به صورت مرتب هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد توجه داشته باشید که حرارت گاز باید به صورتی باشد تا پودینگ به خوبی غلیظ شود و وقتی قاشق را از درون پودینگ شکلاتی بیرون می آورید پشت قاشق به کمک پودینگ پوشیده شود.

بعد از غلیظ شدن پودینگ شکلاتی می توانید قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و کره و وانیل را به پودینگ اضافه کنید.


می توانید پودینگ شکلاتی را بعد از این که از حرارت افتاد و یا سرد شد میل کنید هم چنین می توانید از پودینگ شکلاتی مانند شکلات روی کیک برای تزیین سطح کیک استفاده کنید. امیدواریم از طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای هر یک از اعضای خانواده خود سپری کنید.