طرز تهیه سس پستو با طعم بی نظیر محبوب ایتالیایی ها

یکی از انواع سس های معروف ایتالیایی سس پستو است که طعم و مزه بی نظیری دارد و در آشپزی ایرانی نیز برای مزه دار کردن بعضی از غذا ها از این نوع سس استفاده می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه سس پستو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

یکی از انواع سس های معروف ایتالیایی سس پستو است که طعم و مزه بی نظیری دارد و در آشپزی ایرانی نیز برای مزه دار کردن بعضی از غذا ها از این نوع سس استفاده می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه سس پستو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

سس پستو یکی از بی نظیر ترین سس ها است که در طرز تهیه پاستا های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید این نوع سس را با روشی آسان در خانه تهیه کنید. در طرز تهیه سس پستو از ریحان خرد شده و سیر له شده و دانه کاج اروپایی و روغن زیتون و پنیر پارمزان و نمک و فلفل استفاده می شود.

سس بشامل و سس سفید و سس پستو از انواع سس هایی هستند که در مزه دار کردن انواع غذا های فرنگی و ایرانی از این نوع سس ها استفاده می شود. روش درست کردن سس پستو ایتالیایی را با دستور اصلی در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

سس پستو



مواد لازم

سیر ریز خرد شده : 6 حبه
فلفل سیاه دانه ای آسیاب شده : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده : 1 فنجان
روغن زیتون : 1 تا 2 فنجان
مخلوط گردو و دانه کاج : 1 فنجان
برگ ریحان خرد شده : 3 فنجان

مواد لازم برای تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو خانگی

ابتدا سیر و نمک و برگ ریحان را در درون غذا ساز و یا هاونی بریزید و آن ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

ریختن ریحان و نمک در درون غذا ساز

سپس مخلوط گردو و دانه کاج بو داده شده را به این مواد اضافه کنید و دوباره مواد سس را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از این که مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند روغن زیتون و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید.

اضافه کردن روغن زیتون به سس پستو

 سپس پنیر پارمزان رنده شده را نیز به این مواد اضافه نمایید و همه مواد سس را دوباره با یکدیگر مخلوط کنید.

اضافه کردن پنیر پارمزان رنده شده به سس پستو سس پستو خوشمزه

سس پستو

نکاتی برای تهیه بهتر سس پستو

1. میزان استفاده از  پنیر و روغن زیتون و نمک و یا فلفل در درون سس پستو به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید مقدار این مواد را در درون سس کم و زیاد کنید.
2.  در طرز تهیه سس پستو از آبلیمو نیز می توانید استفاده نمایید.
3. در روش تهیه سس پستو در اصل از دانه کاج بو داده به تنهایی استفاده می شود که شما می توانید از مخلوط دانه کاج بو داده شده و گردو هم در تهیه سس پستو استفاده کنید و هم چنین می توانید دانه کاج را از روش تهیه این سس حذف کنید.
4. سس پستو را می توانید به مدت 3 تا 4 هفته در درون یخچال نگهداری کنید برای نگهداری طولانی مدت این سس باید آن را در درون بطری شیشه ای تمیزی بریزید و سپس روی سس پستو را یک لایه نازک روغن زیتون بریزید تا سیاه نشود.

سس پستو
5. برای خوش طعم کردن سس پستو می توانید به آن زعفران نیز اضافه کنید.
6. سس پستو را می توانید با انواع سبزجات نظیر ریحان و پونه و جعفری و … تهیه نمایید.
7. می توانید به راحتی هر نوع پاستایی را در آب و نمک بجوشانید و سپس بعد از آبکشی کردن پاستا سس پستو را به آن اضافه کنید و پاستا را سرو کنید.

سس پستو خوش طعم

امیدواریم از طرز تهیه سس پستو در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با روش تهیه انواع سس کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر