مربا زرشک از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم است که می توانید این مربا را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید, در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای زرشک را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.
مربای زرشک طعم بی نظیری دارد و از انواع چاشنی های خوشمزه برای صبحانه است که اشتها را به خوبی تحریک می کند. در طرز تهیه مربای زرشک از زرشک قرمز و تازه و شکر و وانیل استفاده می شود.
مربا را می توانید با انواع میوه های مختلف تهیه کنید
مربای آلبالو و مربا زرشک و
مربای توت فرنگی از انواع مرباهای خوشمزه و خوش رنگ هستند که بهتر است این نوع مرباها را برای وعده صبحانه تان در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
زرشک تازه و قرمز : 1 کیلو گرم
شکر : 1200 گرم
وانیل : 1/2 قاشق چای خوری
آب ولرم : 1 لیتر
جوهر لیمو : 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه مربای زرشک
ابتدا زرشک ها را به خوبی تمیز کنید و سپس آن ها را به مدت چند بار با کمک آب سرد بشویید. زرشک های تمیز شده را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس مقداری آب سرد بر روی زرشک ها بریزید (توجه داشته باشید که آب باید همه سطح زرشک ها را به خوبی بپوشاند). ظرف را به مدت 2 ساعت در گوشه ای قرار دهید تا زرشک ها به خوبی خیس بخورند بعد از مدت زمان ذکر شده زرشک ها را آبکش کنید و سپس آن ها را در درون قابلمه ای مناسب به صورت لا به لا با شکر بریزید و درب قابلمه را ببندید و قابلمه را به مدت 6 ساعت در درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها آب بیندازند و به خوبی مزه دار شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای زرشک باقی مانده شکر را آسیاب کنید تا به خوبی نرم شود سپس شکر را در درون قابلمه ای مناسب با یک لیتر آب ولرم و آب حاصل از مخلوط زرشک و شکر مخلوط کنید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت مربا بجوشد. جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید و زرشک ها را نیز در درون شربت مربا بریزید توجه داشته باشید که نباید مربای زرشک را هم بزنید فقط می توانید قابلمه را هر از گاهی حرکت دهید تا مواد مربا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. بعد از این که مربا قوام آمد در چند دقیقه آخر پخت مربا زرشک، وانیل را به آن اضافه کنید و سپس مربا را از روی حرارت گاز بردارید.
نکات طلایی در تهیه مربا زرشک
- در هنگام پخت مربا زرشک نباید آن را هم بزنید زیرا مربا له می شود.
- مربا را با کمک کاسه و یا پارچ در درون بطری های شیشه ای بریزید تا از له شدن مربای زرشک جلوگیری شود.
- مربای زرشک را باید بعد از آماده شدن به مدت چند روز در درون یخچال نگهداری کنید و سپس آن را سرو کنید.
- یکی از اصلی ترین دلایل شکرک زدن مربا جوشیدن بیش از حد آن است. توجه داشته باشید، که اگر مربا به اندازه کافی نجوشد نیز شکرک می بندد بنابراین برای جلوگیری از شکرک زدن مربا باید به زمان جوشیدن مربا کاملا دقت کنید.
در طرز تهیه مربای زرشک بعد از اینکه مربای زرشک آماده شد اجازه دهید تا به خوبی سرد شود و سپس مربا را در درون بطری های شیشه ای مناسبی بریزید و بطری ها را در درون یخچال قرار دهید, برای مشاهده آموزش پخت انواع مربا کلیک کنید.