مربای کامکوات یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین انواع مرباها می باشد که اغلب باچای و یا بعنوان دسر می توان آن را میل نمود. در ادامه ما قصد داریم تا شما همراهان عزیز را با طرز تهیه مربای کامکوات آشنا کنیم.
مربای کامکوات با طعم خاص و فوق العاده خود یکی از انواع مرباهایی می باشد که از انواع چاشنی های خوشمزه برای صبحانه محسوب می شود. در مراحل طرز تهیه مربای کامکوات می توان به جای آب از گلاب نیز استفاده نمود همچنین به دلیل اینکه ظاهری بسیار زیبا و جذاب دارد، برای تزئین انواع کیک و شیرینی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
مربای بالنگ و مربای بهار نارنج و مربای کامکوات از انواع مرباها با عطر و طعم خاص است که کدبانوهای ایرانی می توانند آن ها را با ایده ها و سلایق متفاوتی در منزل خود تهیه کرده و آن را در کنار سایر افراد خانواده میل نمایند. در ادامه دستور تهیه مربای خوش طعم کامکوات را برای شما عزیزان قرار داده ایم.
مواد لازم
- پودر زیره سبز : یک چهارم قاشق مرباخوری
- شکر : 500 گرم
- آب : یک لیوان
- گلاب : نصف لیوان
- کامکوات (پرتقال تزئینی) : 500 گرم
- آبلیمو : یک دوم قاشق غذا خوری
- پودر هل سبز : یک چهارم قاشق مربا خوری
طرز تهیه مربای کامکوات :
قبل از شروع به کار بهتر است ابتدا کامکوات را با دقت شسته و سپس برای جلوگیری از تلخ شدن مربا روی پوست آن به کمک چنگال سوراخ هایی را ایجاد نمایید. سپس قابلمه مورد نظر خود را آماده کرده و داخل آن آب بریزید، آن را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. در این هنگام کامکوات ها را به آرامی در آب در حال جوشیدن بریزید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا با آب بجوشد. پس از آن کامکوات ها را با آب سرد آبکشی نمایید و این کار را 2دفعه انجام داده و هر بار نیز آن ها را با بسیار سرد آبکشی نمایید تا مزه بد و تلخ آن با این روش از بین برود.
شکر و آب را در درون قابلمه ریخته و با یکدیگر مخلوط کرده سپس آن را روی حرارت قرار دهید در این هنگام می توانید گلاب را نیز به این مواد اضافه کنید. پس از آن آبلیمو و کامکوات را نیز به این شربت اضافه کنید و حرارت را تا جایی که می توانید کم نمایید. مدت زمان یک ساعت را به پختن این مواد اختصاص دهید تا حالت غلظت خود را بدست آورد.
در مرحله پایانی طرز تهیه مربای کامکوات, زیره سبز و پودر هل را به آن اضافه کرده و قابلمه حاوی مربا را از روی حرارت برداشته و با قرار دادن پارچه ای نازک و تمیز بر روی قابلمه حدود 24 ساعت آن را در مکانی قرار دهید پس از زمان طی شده ظرف مورد نظر را خود را آماده کرده و مربا را در داخل آن ریخته و آن را در یخچال نگهداری نمایید.
نکته ها:
- افزودن مربا در مراحل پایانی کار برای جلوگیری از شکرک بستن مربا می باشد.
- در تهیه مربای کامکوات می توانید به جای آب از گلاب نیز استفاده نمایید.
- برای از بین بردن مزه تلخ کامکوات بهتر است آن ها را چندین بار بجوشانید و سپس با آب سرد آبکشی نمایید.
- کامکوات در واقع همان پرتقال تزئینی و مینیاتوری می باشد که در بازار نیز یافت می شود.
مربای کامکوات را می توان علاوه بر وعده صبحانه به عنوان عصرانه نیز به همراه چای میل نمود. امیدواریم از طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و خوش طعم که در این مطلب برای شما عزیزان قرار دادیم لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با طرز تهیه انواع مرباهای دیگر بر روی انواع مربا کلیک نمایید.