ماهان شبکه ایرانیان

با این دسر ایتالیایی خوشمزه مهمانهایتان را غافل گیر کنید!

دسر های ایتالیایی انواع مختلفی دارند و شما می توانید این نوع دسر ها را برای پذیرایی از مهمان های خود در منزل تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله و با ساده ترین روش به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

دسر های ایتالیایی انواع مختلفی دارند و شما می توانید این نوع دسر ها را برای پذیرایی از مهمان های خود در منزل تهیه نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله و با ساده ترین روش به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

دسر ایتالیایی از انواع خوردنی های خوشمزه و خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و با روش های مختلفی می توانید این دسر را تهیه کنید. پودینگ شکلاتی فندقی از انواع دسر های ایتالیایی نرم و لطیف است که طرز تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی در منزل با مواد ساده ای امکان پذیر است.

تیرامیسو شکلاتی و پاناکوتا شکلاتی و پودینگ شکلاتی فندقی از انواع دسر های ایتالیایی خوش طعم و خوشمزه هستند که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم و مزه این نوع دسر ها خوشش نیاید.

دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی



مواد لازم برای 6 نفر

  • خامه : 800 گرم
  • شکلات فندقی ( نوتلا )‌ : 500 گرم

شکلات فندقی

  • پودر ژلاتین : 2.5 قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین

  • آب جوش : 1 قاشق مرباخوری
  • خامه زده شده : به میزان لازم

خامه

  • فندق بو داده شده : به میزان لازم

فندق

  • پودر کاکائو : برای تزیین

خامه فرم گرفته شده

طرز تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی در خانه

برای درست کردن این دسر ایتالیایی، ابتدا خامه و شکلات فندقی را در ظرف مناسبی بریزید و سپس ظرف حاوی این مواد را به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا مخلوط یکدستی از این مواد بدست آید.

حرارت دادن خامه و شکلات

سپس آب جوش و پودر ژلاتین را در ظرفی کوچک و نشکن بریزید و سپس به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا پودر ژلاتین آب را به خوبی به خود جذب کند و به شکل پف کرده در آید بعد از مدت زمان ظرف را روی بخار کتری و یا سماور قرار دهید تا پودر ژلاتین به صورت محلولی یکدست در آید.

حل کردن پودر ژلاتین به روش بن ماری
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر ایتالیایی مخلوط پودر ژلاتین را به مخلوط نوتلا (شکلات فندقی ) و خامه اضافه کنید سپس مخلوط این مواد را به صورت مساوی در 6 ظرف با گنجایش 3/4 پیمانه بریزید و ظرف ها را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی دسر ها خودشان را بگیرند و سفت شوند.

پودینگ شکلاتی فندقی

بعد از مدت زمان ذکر شده دسر ها را از یخچال بیرون آورید و روی آن ها خامه زده شده را بریزید سپس به کمک دانه فندق بو داده شده و پودر کاکائو این دسر خوشمزه را تزیین کنید.

طرز تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی خوشمزه

در روش تهیه دسر ایتالیایی پودینگ شکلاتی فندقی می توانید به جای دانه فندق بو داده شده از تکه های میوه و مغز های آجیل دلخواه خود استفاده کنید. امیدواریم از تهیه این دسر خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید شما می توانید این دسر خوش طعم را به عنوان میان وعده و یا عصرانه میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان