سس پیتزا از مهم ترین بخش ها در طرز تهیه انواع پیتزا ها است و طعم و مزه سس می تواند در طعم نهایی پیتزا های مختلف تاثیرگذار باشد در ادامه این مطلب طرز تهیه سس پیتزا با دو روش مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
در طرز تهیه سس پیتزا از انواع سبزیجات و ادویه های مختلف استفاده می شود که شما می توانید با توجه به سبزیجات و مواد غذایی به کار برده شده در پخت پیتزا، سس خوشمزه و خوش طعمی را تهیه کنید.
خمیر پیتزا و سس پیتزا و پنیر پیتزا از انواع مواد ضروری برای تهیه پیتزاهای مختلف هستند و شما می توانید خمیر و سس و پنیر پیتزا را به راحتی و با رعایت نکات بهداشتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای سس پیتزا چند منظوره
- گوجه فرنگی له شده : 800 گرم
- پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری
- سرکه قرمز : 1.5 قاشق چایخوری
- پودر ریحان خشک شده : 1/2 قاشق چایخوری
- پودر اورگانو : 1/4 قاشق چیاخوری
- پودر آویشن : 1/4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
- آب : 1/2 پیمانه
- نمک : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس پیتزا چند منظوره در منزل
ابتدا در کاسه ای مناسب گوجه فرنگی له شده و پودر سیر و سرکه قرمز و پودر ریحان و پودر اورگانو و پودر آویشن و پودر فلفل سیاه را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سس پیتزا چند منظوره آب و نمک را به مخلوط مواد سس اضافه کنید اگر سس خیلی است می توانید میزان آب را بیشتر کنید توجه داشته باشید که اگر سس پیتزا غلیظ باشد به خمیر پیتزا می چسبد.
نکات طلایی برای تهیه سس پیتزا چند منظوره
- برای خمیر با قطر 25 سانتی متر 1/4 پیمانه از این سس کافی می باشد.
- اگر تمایل دارید که سس چند منظوره پیتزا طعم بهتری داشته باشد می توانید 1/2 پیمانه زیتون رسیده و 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز را به سس اضافه کنید.
- اگر تمایل دارید سس طعم سیر داشته باشد می توانید 3 قاشق غذاخوری پودر سیر و 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به سس اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا پستو جنوا
- روغن زیتون : 1 پیمانه
- سیر خرد شده : 8 حبه
- پنیر پارمسان : 1 پیمانه
- برگ های تازه ریحان : 2 پیمانه
- آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
- دانه کاج و یا گردوی خرد شده و بو داده شده : 1 پیمانه
- پودر فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس پستو جنوا
در تابه ای با اندازه متوسط 1/4 پیمانه از روغن زیتون بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن گرم شود سپس سیر خرد شده را به روغن زیتون اضافه کنید و به مدت چند ثانیه سیر را تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید و باقی مانده روغن را به سیر های تفت داده شده اضافه کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سس پیتزا پستو مخلوط سیر تفت داده شده و روغن زیتون را به همراه ریحان و پنیر پارمسان و آب لیمو و 1/2 از گردو های خرد شده در غذاساز بریزید و به مدت 20 ثانیه غذاساز را روشن کنید تا مواد ریخته شده در غذاساز با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند بعد از مدت زمان ذکر شده غذاساز را خاموش کنید.
اگر سس غلیظ بود مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید و اگر سس خیلی رقیق بود مقداری پنیر پارمسان به آن اضافه کنید. سپس سس پستو را درون کاسه ای مناسبی بریزید و باقی مانده گردو ها را به آن اضافه کتید و برای مزه دار شدن سس مقداری فلفل به آن اضافه کنید و با کمک پلاستیک تمیزی روی ظرف سس را بپوشانید و سس را درون یخچال قرار دهید توجه داشته باشید که این سس خوش طعم را می توانید به مدت 5 روز در یخچال و به مدت 90 روز در ظرف در بسته و در فریزر نگهداری کنید.
در این مطلب با روش درست کردن سس پیتزا با دو دستور تهیه مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع سس های مختلف در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش طرز تهیه سس های مختلف به بخش انواع سس مجله آرگا مراجعه کنید.