در این آموزش آشپزی شما همراهان گرامی را با طرز تهیه مربای سیب و هویج آشنا می کنیم که طعم یک صبحانه عالی و متفاوت را برای شما داشته باشد .
امروز می خواهیم شما همراهان محترم را با طرز تهیه مربای سیب و هویج آشنا کنیم که بتوانید آن را با عطر و طعم متفاوت در کنار خانواده تان تجربه کنید و از آن لذت ببرید و از پخت آن نهایت استفاده را ببرید . مربای هویج و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. مربا سیب هویج به خاطر دارا بودن ویتامین برای بدن بسیار مفید است و نیز طعم بسیار خوبی را داراست .
مواد لازم :
- هویج : 2 کیلو
- سیب : نیم کیلو
- شکر :2 کیلو
- خلال بادام و پسته : 3 قاشق غذا خوری
- هل سابیده و کوبیده شده : 1 قاشق چای خوری
- آب : 2 لیوان
- گلاب : 1 سوم پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده : مقداری
طرز تهیه مربای سیب و هویج :
ابتدا برای تهیه مربای سیب و هویج که از 2 نوع میوه مختلف تهیه می شود باید در نظر گرفت که این 2 نوع میوه در کنار هم مزه خوب و عالی و طعمی دلنشین به مربای ما میدهد . ابتدا برای درست کردن این مربای خوشمزه هویج را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال درشت در می آوریم .
البته رنده کردن با رنده درشت یا ریز بستگی به سلیقه و نظر شما دارد . سپس هویج را در ظرفی ریخته و سیب های رنده شده و آب را به آن می افزاییم. و همچنین میتوانید شهد مربا را مانند نمونه به صورت مخلوط شکر و آب جدا گانه بجوشانیم. بعد از رقیق شدن مواد را اضافه کنیم.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب و هویج, ظرفمان را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
شکر را به موادمان که بر روی شعله قرار دادیم اضافه می کنیم و سپس کفی که در روی مربای ما به وجود می آید را بر می داریم و هل را برای معطر شدن به آن اضافه کرده و خوب که مربای ما جوشید و جا افتاد از آخر به آن گلاب و پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را اضافه می کنیم .
در این آموزش با طریقه درست کردن مربای سیب و هویج آشنا شدید. به علاقه مندان به هنر آشپزی پیشنهاد می کنیم مربای سیب و هویج را در منزلتان درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید .