مربای بلوبری از جمله مرباهای خوش طعم و متفاوت است. طرز تهیه مربای بلوبری تقریبا مشابه سایر مرباهای محبوب در ایران است. اما برای ایجاد طعم بهتر و ایده آل در مربا بلوبری پیشنهاد می کنیم این آموزش را از دست ندهید.
بلوبری میوه ای شبیه به توت به رنگ بنفش یا آبی تیره است که خواستگاه این میوه شمال آمریکاست و در مناطق دیگر هم کشت می شود. طرز تهیه مربای بلوبری نیز تا حد زیادی مشابه طرز تهیه مربای آلبالو و نیز مربای تمشک است.
مواد لازم :
- بلوبری : 5 پیمانه
- آبلیمو : 1/5 پیمانه
- آب : 1/4 پیمانه
- شکر : 31/2 پیمانه
- پکتین میوه (ژلاتین ) : 1 بسته
طرز تهیه مربای بلوبری :
برای درست کردن مربای بلوبری ابتدا بلوبری ها را با آب سرد بشویید،
از بلوبری هایی استفاده کنید که درشت تر و رنگ خاکستری آبی داشته باشند.
بلوبری ها را له و با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید در روی حرارت قرار دهید، تا بپزد در مرحله بعدی نیمی از شکر را با پکتین در ظرفی مخلوط کنید.
سپس بلوبری را با پکتین، آبلیمو و آب مخلوط کنید و در روی حرارت قرار دهید تا زمانی که بجوشد و بپزد، بقیه شکر را مخلوط کرده و صبر کنید تا بجوشد تا زمانی که غلظت مربای بلوبری به حد دلخواهتان برسد. بعد مربا را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا سرد شود وقتی کاملا مربا سرد شد، مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم شما آماده است آن را داخل شیشه هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید.
در ظرفی آب جوش بریزید و شیشه ها را درون آن قرار دهید تا جایی که آب از شیشه ها بالاتر باشد حرارت را روشن کنید بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد سپس شیشه ها را بیرون آورید اجازه دهید تا خنک شوند و در یخچال نگه داری کنید و از خوردن مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
امیدواریم از دستور تهیه مربای بلوبری با بهترین طعم راضی بوده باشید آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید و یک صبحانه خوشمزه و به یاد ماندنی داشته باشید.