در این مطلب طرز تهیه پودینگ زعفرانی که یکی از دسرهای محبوب در بین ایرانیان است را تهیه کرده ایم آموزش می دهیم، شما می توانید با این دستور تهیه، بهترین پودینگ زعفرانی را در منزل تهیه نمایید.
پودینگ زعفرانی یکی از پودینگ های خوش طعم و سنتی است می توانید این دسر خوشمزه را برای مهمانی های خود تهیه و یک روز به یاد ماندنی را تجربه کنید. در این مقاله طرز تهیه پودینگ زعفرانی را مرحله به مرحله ارائه می دهیم. روش تهیه این دسر خوشمزه بسیار آسان و راحت است. با ما همراه باشید.

در روزهای گذشته به طرز تهیه پودینگ شکلاتی و پودینگ موز اشاره کردیم، می توانید این دسرهای خوشمزه محلی ایرانی را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه و به زیبایی تزیین نمایید.
مواد لازم :
- شیر : 4 لیوان
- شکر : 1/2 لیوان
- خامه : 1/2 لیوان
- تخم مرغ : 1 عدد
- زعفران : به میزان لازم
- گلاب : 3 قاشق مربا خوری
- ژلاتین : 4 قاشق مربا خوری
- پودر وانیل شکری : به میزان لازم
طرز تهیه پودینگ زعفرانی :
ابتدا شیر را درون ظرفی بریزید، ژلاتین را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا ژلاتین در شیر خوب حل شود، خامه و وانیل را اضافه کرده ظرف را در روی حرارت قرار دهید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را کاملا هم بزنید، شکر را به آن اضافه کرده و به مواد اضافه نمایید، وقتی مایه ولرم شد شعله را خاموش کرده زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.

بسیار آرام مواد را با هم مخلوط کرده تا پودینگ غلظت پیدا کند، ظرف دسر را بردارید و ته آن را چرب کنید، مواد را داخل آن بریزید، به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا سرد و بسته شود، بعد از اینکه دسر خوب بسته شد قالب را درون ظرف برگردانید و روی آن را با شکلات، میوه های تکه شده و خلال پسته تزیین نمایید. (برای ریختن پودینگ از ظرف های کوچک نیز می توانید استفاده کنید)



در این مطلب دستور تهیه پودینگ زعفرانی خوشمزه و ایده آل را برای شما همراهان گرامی قرار دادیم امیدواریم آن را تهیه و در کنار خانواده میل نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.