روغن ماهی پوست شما را زیبا تر می کند و سبب جوان سازی پوست شما می گردد .
آشنایی با خواص روغن ماهی
با آن می توانید لکه های صورت خود را از بین ببرید .
این روغن نشانه های ارتروز را کاهش می دهد و سبب التیام دردها می گردد .
همچنین سبب کاهش التهاب هاست و ضد درد است و سبب تسکین درد های شماست .
تحقیقات نشان داده است که مرگ و میر در میان بیمارانی که از روغن ماهی استفاده می کنند 30 درصد کمتر از کسانی است که آنرا مصرف نمی کنند . همچنین براساس تحقیقات ، مصرف روزانه 28 گرم ماهی ، 40 درصد بیماریهای عروق کرونر راکه به قلب خونرسانی می کنند و 50 درصد سکته های قلبی را کاهش می دهد . از اینرو توصیه می شود برای پیشگیری از وقوع سکته های مجدد پس از یک سکته یا جلوگیری از عوارض عروقی در بیماران دیابتی ، به طور مرتب ماهی یا روغن ماهی مصرف شود.
رقیق کردن خون : این ویژگی روغن ماهی در درمان لختگی خون به کار می آید . به همین دلیل درمیان اسکیموها که غذای اصلی آنها ماهی است ، بیماری قلب و عروق کمتر دیده می شود.
سبب تقویت قلب می شود و کسانی که این روغن و قرص ماهی را مصرف می کنند قلب سالم تری دارند .
باعث تقویت حافظه است
ماهیچه ها و عضلات را تقویت می کند .
به فکر کردن کمک می کند و مانع بروز بیماری های سرطانی می گردد .
مقابله با آسم؛ روغن ماهی در بهبود مشکلات تنفسی نظیر آسم، بسیار تاثیرگذار است. این مکمل سودمند به کاهش حملات آسمی و تنفسی آسانتر کمک میکند.
برای حفظ و سلامت استخوان ها بسیار مفید است .
چه نوع ماهی ای مصرف کنیم؟
ماهی های پرچربی مثل قباد، آزاد ، کولی ، سفید ، ساردین ، تون ، کپور و شاه ماهی برای مصرف بهتر است . ماهی ، در صورتیکه 2 تا 3 بار در هفته مصرف شود اثرات بسیار مفیدی را در پی دارد.
پس ورزش کنید و تغذیه سالم داشته باشید تا تنی سالم و روانی شاد سبب لذت از زندگی در شما گردد .