ماهان شبکه ایرانیان

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز: (خردشده): 5 عدد
    ران مرغ: 4 عدد
    سیب زمینی کوچک: 250 گرم
    زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    سیر (ریز خردشده): 2 حبه
    روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    فلفل قرمز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
    برگ رزماری: 4 الی 5 عدد
    سیر (درسته): 2 بته
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    نمک: یک قاشق چای خوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

طرز تهیه:

  1. ران های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.
  2. آنها را با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
  3. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
  4. زیره را در تابه (بدون روغن) روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شود. سیر ریز خردشده، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز باقیمانده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
  5. برگ رزماری، بته های سیر پوست کنده حبه حبه شده و یک دوم قاشق سوپ خوری از سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  6. مخلوط سیب زمینی و ران های مرغ مزه دار شده را به سینی فر انتقال داده و روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  7. آب ناشی از پخت مرغ و سیب زمینی درون سینی را با برس روی مواد بمالید.
  8. مخلوط رزماری و حبه های سیر و فلفل قرمز خردشده را میان مواد بچینید و به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  9. سپس سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان