ماهان شبکه ایرانیان

آشپزی با سیب‌زمینی؛ طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی ویژه گیاه‌خواران

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به خوردن گوشت ندارید یا می‌خواهید برای دوست گیاه‌خوراتان غذای لذیذی تدارک ببنید می‌توانید گراتن سیب‌زمینی را امتحان کنید. این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است.

آشپزی با سیب‌زمینی؛ طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی ویژه گیاه‌خواران

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به خوردن گوشت ندارید یا می‌خواهید برای دوست گیاه‌خوراتان غذای لذیذی تدارک ببنید می‌توانید گراتن سیب‌زمینی را امتحان کنید. این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است.

گیاه‌خواری انواع گوناگونی دارد. اگر از گیاه‌خوارانی هستید که می‌توانید فراورده‌های لبنی مصرف کنید گراتن سیب‌زمینی گزینۀ بسیار مناسبی است که می‌توانید به‌سادگی آن را در منزل تهیه کنید. این گراتن می‌تواند در کنار غذای اصلی در مهمانی‌ها سفرۀ شما را دلپذیرتر کند.

مواد لازم برای گراتن سیب‌زمینی

  • سیب‌زمینی: یک کیلو
  • سیر: یک عدد
  • خامه کم‌چرب: یک و یک‌چهارم پیمانه (300 گرم) (خامه 35 درصد چربی)
  • جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چایخوری (1 گرم)
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری (1 گرم)
  • نمک: یک و یک‌دوم قاشق چایخوری (7 گرم)
  • پیاز قرمز: یک عدد
  • کره: یک قاشق غذاخوری (14 گرم)
  • پنیر چدار رنده‌شده: یک پیمانه (100 گرم)

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید، بعد بشویید و کاملاً خشک کنید.

حالا پیاز را حلقه‌حلقه کنید و کنار بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با غذاساز یا با دست به‌صورت ورقه‌های تقریباً نازک برش بزنید (حلقه‌حلقه).

خامه را در کاسه بریزید و فلفل سیاه، جوز هندی و نمک را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

حالا تابه‌ای به قطر 23 سانتی‌متر انتخاب کنید. پوست سیر را بکنید و کمی از سر آن را با چاقو ببرید. حالا این برش سیر را به کف و دیواره‌های تابه بمالید. در این مرحله با کمی کره کف و دیواره‌های تابه را کاملاً چرب کنید.

یک‌سوم از برش‌های سیب‌زمینی را کف ظرف بچینید و یک سوم از حلقه‌های پیاز را رویش بچینید. به همین نسبت یک‌سوم پنیر چدار رنده‌شده را روی مواد بریزید. کمی آویشن تازه روی مواد بریزید و یک‌سوم از خامه را روی مواد بریزید. حالا یک‌سوم دیگر از سیب‌زمینی را بچینید و به‌همان‌ترتیب اولی پیاز، پنیر، آویشن و خامه را اضافه کنید. حالا بقیۀ برش‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و بقیۀ خامه را روی مواد بریزید. باقی‌ماندۀ پنیر‌ رنده‌شده را روی خامه بریزید. حالا ظرف را به‌مدت 60 تا 70 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گراتن طلایی شود. بعد از اتمام زمان پخت اجازه دهید گراتن 10 دقیقه خنک شود. کمی آویشن تازه روی آن بپاشید و آن را سرو کنید.

گراتن سیب‌زمینی
گراتن سیب‌زمینی

نوش جان!🏡🍽🌻

دیدن ویدئوی آموزش گراتن سیب‌زمینی را از دست ندهید.🎞

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان