ماهان شبکه ایرانیان

سرآشپز نوروزی: چهار روش پخت ماهی سالمون برای تعطیلات نوروز

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. عید نوروز یکی از ایامی است که آمار پخت‌و‌پز ماهی بالا می‌رود. از‌آنجایی‌که یکی از سنت‌های خوشمزۀ عید، خوردن سبزی‌پلو و ماهی است، این بار برای شما چهار روش پخت ماهی سالمون را در نظر گرفته‌ایم تا در کنار یک سبزی‌پلوی حسابی از خوردن آن لذت ببرید.

سرآشپز نوروزی: چهار روش پخت ماهی سالمون برای تعطیلات نوروز

سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. عید نوروز یکی از ایامی است که آمار پخت‌و‌پز ماهی بالا می‌رود. از‌آنجایی‌که یکی از سنت‌های خوشمزۀ عید، خوردن سبزی‌پلو و ماهی است، این بار برای شما چهار روش پخت ماهی سالمون را در نظر گرفته‌ایم تا در کنار یک سبزی‌پلوی حسابی از خوردن آن لذت ببرید.

ماهی انواع و اقسام گوناگونی دارد که هر کدام شیوۀ طبخ مخصوص‌به‌خود را دارند. اگر در شیوۀ پخت ماهی دقت نکنیم ممکن است بوی زُهم آن بعد از پخت هم باقی بماند و طعم ناخوشایندی ایجاد شود. در این میان یکی از ماهی‌هایی که به‌آسانی پخته می‌شود و احتیاج به طعم‌دهندۀ خاصی هم ندارد ماهی سالمون است. اگر برای شب عید یا ایام نوروز می‌خواهید یک ماهی بدون دردسر و فوری مهیا کنید پیشنهاد ما ماهی سالمون است.  گوشت ماهی سالمون بسیار مغذی و خوش‌طعم است. با ما همراه باشید و چهار روش ساده و سریع پخت ماهی سالمون را ببینید.

روش پخت ماهی سالمون

مواد لازم برای پخت ماهی سالمون

  • فیلۀ ماهی سالمون: به تعداد کافی
  • لیمو ترش: با‌توجه‌به تعداد فیله برای هر فیله  2 تا 3 برش حلقه‌ای
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • آویشن خشک: چند ساقه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

روش پخت ماهی سالمون

روش پخت ماهی سالمون 1

آب‌پز‌کردن

این روش برای افراد رژیمی و بیمار بسیار مناسب است، چون در عین لذیذ‌بودن، کم‌کالری و بدون ادویه است.

در قابلمه یا تابه مقداری آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش بیاید. حالا کمی نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده و چند برش لیمو و کمی آویشن خشک در آب بریزد. فیله سالمون را در آب جوش بیندازید و در تابه را بگذارید تا 20 دقیقه ماهی شما بپزد.

بعد از 20 دقیقه ماهی را بیرون بیاورید و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و با سبزیجات بخار‌پز دلخواهتان سرو کنید. در این روش نسبت به روش سرخ‌کردن مواد مغذی ماهی بیشتر حفظ می‌شود.

روش پخت ماهی سالمون

روش پخت ماهی سالمون 2

سرخ‌کردن

این روش برای بسیاری از ماهی‌ها کاربرد دارد. فیله سالمون را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید و در روغن داغ سرخ کنید. لازم نیست در تابه روغن زیادی بریزید. با‌توجه‌به طعم‌دار بودن گوشت ماهی سالمون به ادویه خاصی نیاز نیست ولی اگر دوست دارید می‌توانید از کمی زنجبیل یا سیر رنده‌شده یا دارچین یا آب‌لیمو هم برای طعم‌دار‌کردن ماهی استفاده کنید.

روش پخت ماهی سالمون 3

پختن در فر

روی سینی یا ظرف مخصوص به فر کاغذ روغنی مخصوص پخت‌و‌پز قرار دهید. فیله سالمون را روی کاغذ بگذارید و با کمی روغن زیتون همۀ قسمت‌های آن را چرب کنید. به ماهی سالمون نمک و فلفل سیاه بزنید. دو برش حلقه‌ای لیمو و دو شاخه آویشن خشک روی فیله ماهی بگذارید و سینی را به‌مدت 10 تا 12 دقیقه در فری با دمای 200 درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید تا فیله سالمون برشته شود. بعد از اتمام زمان پخت آن را با سبزیجات بخار پز یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو کنید.

روش پخت ماهی سالمون

روش پخت ماهی سالمون 4

پیچیدن در کاغذ مخصوص (روش ایتالیایی)

روی سینی فر یک کاغذ مخصوص پخت‌و‌پز قرار دهید. مانند روش قبل با روغن زیتون آن را چرب کنید و رویش لیمو و دو شاخه آویشن بگذارید و کمی نمک و فلفل بزنید. حالا یک کاغذ روغنی دیگر روی فیله قرار دهید و لبه‌های کاغذ زیری و رویی را با هم بپیچید. حالا فیله پوشیده در این کاغذها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

روش پخت ماهی سالمون

بعد از اتمام زمان پخت با سیب‌زمینی سرخ‌شده، لوبیا‌سبز بخارپز یا هر سبزی دلخواه دیگری سرو کنید.

نوش جان!🍽🐟🎞🌻

در مقالات قبلی یک روش منحصر‌به‌فرد برای طبخ ماهی سالمون را آموزش داده‌ایم.

دیدن ویدئوهای آموزش آشپزی روزچین را از دست ندهید.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان