مواد لازم :
ـ سیب زمینی متوسط 4عدد
ـ کره یا روغن حیوانی 1 قاشق غذا خوری
- شیر نصف لیوان
ـ سیب زمینی متوسط 4عدد
ـ کره یا روغن حیوانی 1 قاشق غذا خوری
- شیر نصف لیوان
ـ پیاز سرخ شده (طلایی رنگ) 3 الی 4 قاشق
ـ پیازچه 4الی 5 ساقه کوچک
ـ نمک قدری
طرز تهیه آسان پوره سیب زمینی
طرز تهیه :
پوست سیب زمینی را با برس خوب بشوئید و با پوست بپزید و بعد از پختن، پوست سیب زمینی را جدا کنیدبعد با وسیله ای مثل گوشت کوب یا رنده ریز سیب زمینی را له کنیدوروی حرارت ملایم بگذارید و شیر را آرام آرام اضافه کنید وهم بزنید تا شیر جذب سیب زمینی شود.ویک ترکیب نرم و یکنواختی شودو در آخر روغن یا کره را اضافه کنید.
معمولاً به پوره کره اضافه میشود ولی کرمانشاهی ها مستثنی هستند و از روغن حیوانی هم میتوانند استفاده کنند واز عطر وطعم خوب این روغن لذت ببرند
در این غذا من به پوره ، پیاز سرخ شده و پیازچه خرد شده اضافه کرده ام ترکیب این مواد با یکدیگر بسیار خوشمزه است مخصوصاً اگر با ترشی خورده شود .