مواد لازم:
ـ برنج
ـ ماهیچه یا مرغ یا زبان گوساله به اندازه کافی
ـ رشته به میزان دلخواه
ـ روغن کرمانشاهی به میزان لازم
ـ زیره سیاه کرمان ( نکوبیده ) 1 قاشق غذا خوری
ـ دارچین به قدر کافی
ـ زعفران دم کرده
ـ نمک و روغن به میزان لازم
ـ کشمش و خرما و پیاز و به و پیاز سرخ شده... برای روی پلو
رشته پلو غذای نوروز
ـ طرز تهیه :
برنج را یا به صورت کته و یا آبکش تهیه کنید قبل از اینکه آب کته به جوش رود ویا اگر آبکش کردید قبل از اینکه برنج را روی صافی بریزید بایستی رشته را اضافه کنید . وزیره سیاه را لا به لای برنج بپاشید و بگذاریدبرنج دم بکشد .
ماهیچه را زیر پلو بگذارید و روی آن با کفگیر پلو بکشید و با نمک پاش دارچین بپاشید و دوباره پلو بکشید و باز هم دارچین بپاشید و این کار را تا زمانی که دیس پر میشود تکرار کنید.از کشمش و خرما و پیاز سرخ شده و یا به و پیاز و سیر پخته برای روی برنج استفاده کنید. از آب ماهیچه بعنوان سس روی برنج استفاده کنید.
منبع:آشپزی رنگین