ماهان شبکه ایرانیان

ناگت مرغ کنجدی رژیمی

این بار به جای ناگت‌های چرب و پرکالری، فیله مرغ کنجدی را همراه با سیب‌زمینی و هویج گریل‌شده امتحان کنید

ناگت مرغ کنجدی رژیمی

این بار به جای ناگت‌های چرب و پرکالری، فیله مرغ کنجدی را همراه با سیب‌زمینی و هویج گریل‌شده امتحان کنید.

ناگت مرغ کنجدی

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این غذای خوشمزه کالری کمی دارد، می‌توانید برای کامل شدن آن را با سیب زمینی تنوری و سالاد سبز میل نمایید.
زمان پخت: 1 ساعت است.

مواد لازم:

سیب زمینی

1 کیلوگرم

فیله مرغ

500 گرم

هویج

2 تا 3 عدد

کاهو

100 گرم

سس سویا

¼ پیمانه

کنجد

پیمانه

آبلیموی تازه

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق مرباخوری

پوست لیمو ترش رنده شده

1 قاشق غذاخوری

سس واسابی

¼ قاشق مرباخوری

روغن مایع گیاهی

برای چرب کردن

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها و هویج‌ها را شسته، پوست بگیرید و بصورت خلالهای بزرگ خرد کنید.

-------------------------------------------------------------


فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

-------------------------------------------------------------


سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و سیب زمینی‌ها و هویج‌های برش زده را روی آن قرار دهید و به آنها نمک، فلفل بزنید.
دانه‌های کنجد را روی یک بشقاب پخش کنید. مرغ‌ها را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و داخل کنجد بغلتانید تاسطح آنها کاملا با کنجد پوشیده شود.

-------------------------------------------------------------


فیله‌های کنجدی را نیز داخل سینی فری که چرب شده و هویج و سیب‌زمینی ها را نیز داخل آن چیدیم قرار داده و روی سطح آنها کمی روغن اسپری می‌کنیم یا اینکه با قلم‌موی آشپزی روغن روی آن می‌مالیم.

-------------------------------------------------------------


سینی را داخل فر قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه مرغ و سیب‌زمینی و هویج را در فر گریل می‌کنیم.

-------------------------------------------------------------


بعد از 20 دقیقه حواستان به مرغ‌ها باشد بسته به نوع فر شما و تکه‌های مرغ ممکن است این زمان کمتر شود.

-------------------------------------------------------------


سس سویا ، آبلیمو و واسابی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط نمایید.

-------------------------------------------------------------


سس تهیه شده را روی کاهوها بریزید و آنها را هم بزنید تا کاملاً با سس مخلوط شوند.

-------------------------------------------------------------


پس از آماده شدن ناگت‌ها پوست لیموترش رنده‌شده را روی آنها می‌پاشیم و همراه با سالاد کاهو با سس مخصوص و سیب‌زمینی و هویج گریل‌شده سرو می‌کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان