ماهان شبکه ایرانیان

فلافل را اینگونه تهیه کنید

مواد لازم:-*- نخود ۱/۵ پیمانه-*-باقالی سبز یا خشک خیس خورده ۱/۲ پیمانه-*-پیاز ۱ عدد متوسط-*-سیر ۵ حبه-*-ادویه فلافل ۱قاشق غذا خوری-*-فلفل و نمک به میزان لازم-*-بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری (فلافل فروشی ها از جوش شیرین استفاده میکنند)-*-روغن مایع سرخ کردنیفلافل را اینگونه تهیه کنیدنخود را یک شب خیسانده و ۳ بار آب آن را عوض کنید

طرز تهیه فلافل

مواد لازم:

-*- نخود 1/5 پیمانه
-*-باقالی سبز یا خشک خیس خورده 1/2 پیمانه
-*-پیاز 1 عدد متوسط
-*-سیر 5 حبه
-*-ادویه فلافل 1قاشق غذا خوری
-*-فلفل و نمک به میزان لازم
-*-بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری (فلافل فروشی ها از جوش شیرین استفاده میکنند)
-*-روغن مایع سرخ کردنی

فلافل را اینگونه تهیه کنید

نخود را یک شب خیسانده و 3 بار آب آن را عوض کنید.

از باقالی برای لطافت بیشتر فلافل استفاده استفاده میشود شما میتوانید بجای باقالی از یک عدد سیب زمینی متوسط استفاده کنید ولی رسپی اصلی فلافل نه باقالی داره و نه سیب زمینی.

نخود وباقالی را 2 بار چرخ کنید تا نرم و لطیف شود.

پیاز و سیر را به مواد اضافه کرده دوباره چرخ کنید.(میتوان از دستگاه غذاساز استفاده کرد ولی با چرخ گوشت خمیر یکدست تر میشود.)

ادویه فلافل ,نمک و فلفل و بکینگ پودر را اضافه کنید همه مواد را خوب مخلوط کنید.

طعم اصلی فلافل مربوط به ادویه فلافل است که طعم و مزه آن را متفاوت میکنند این ادویه را از عطاری ها تهیه کنید.

اگر ادویه فلافل نداشتید از مقداری پودر زیره و تخم گشنیز استفاده کنید.

حدود یک ساعت به مواد درون یخچال استراحت دهید.

قالب فلافل را کمی چرب کنید از مواد پر کرده در روغن داغ ریخته و شعله را ملایم کرده و سرخ میکنیم.

نکته:

در صورت تمایل میتونید کمی جعفری خرد شده و پودر کنجد به مواد فلافل اضافه کنید.
اگر خمیر فلافل خیلی سفت بود 2-3 قاشق آب به خمیر اضافه کنید.
حتما برای سرخ کردن فلافل از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
برای اینکه فلافل شما از هم پاشیده نشود باید روغن کاملا داغ داغ باشد.
موقع سرخ کردن فلافل حتما باید روغن سرخ کردنی به حدی باشد که روی فلافل را کاملا بپوشاند و احتیاج نداشته باشد که آن را زیر و رو کنید.
از ماهی تابه بزرگ برای سرخ کردن فلافل استفاده نکنید. سعی کنید ماهی تابه کوچک و گود باشد و روغن به اندازه کافی درون آن بریزید.کم بودن روغن باعث ترک خوردن فلافل ها میشود. فلافل ها باید هنگام سرخ شدن در روغن غوطه ور باشند.
اگر مواد فلافل را دو بار خوب چرخ کنید و خمیر نرمی داشته باشید. هرگز فلافل هنگام سرخ شدن وا نمیرود و داخل مواد آن نیازی به استفاده از تخم مرغ نخواهد بود.نوش جان

منبع : آشپزخانه من

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان