ماهان شبکه ایرانیان

نکات قابل توجه قبل از رژیم گرفتن (۲)

بعضی وقت‌ها که بعد از یک دوره رژیم، وزن شما مجددا کمی بالا می‌رود دلسرد نشوید. این امر غیر قابل جبران نیست. با این وجود، باید بدانید که چگونه وزن خود را کم کنید تا دوباره به وزن متعادل برسید.

نکات قابل توجه قبل از رژیم گرفتن (2)

وقت بگذارید و آهسته غذا بخورید!
با آرامش و به دور از استرس غذای‌تان را میل کنید.
- آهسته غذا خوردن این امکان را به وجود می‌آورد تا لذت بیشتری از آن ببرید. به این ترتیب ضمن اینکه سیر هم می‌شوید، مقدار خیلی کمتری غذا می‌خورید. 
- مدت زمان جویدن غذاها نقش مهمی در هضم آنها دارد.
احساس سیری تقریبا پس از 15 تا 20 دقیقه از معده به مغز می‌رسد. خیلی تند غذا خوردن زمان لازم برای احساس سیر شدن را به معده نمی دهد و باعث می‌شود تا بیشتر بخورید.
- پرز‌ها پیام‌ها را به مغز می‌فرستند. سپس مغز آنها را به معده و روده ارسال می‌کند.
زمانی که خیلی سریع غذا می‌خورید، خیلی سریع می‌جوید، علامت‌ها بد به مغز ارسال می‌شوند. به همین ترتیب مغز پیام‌ها را بد به سیستم هضم غذا منعکس می‌سازد و در نهایت جریان هضم غذا مختل می‌شود.
- آهسته غذا خوردن این اجازه را می‌دهد تا با آرامش و لذت مزه غذا‌ها را دریابید.
- هنگامی که آرام غذا میل می‌کنید بیشتر لذت می‌برید.
- برای هر وعده غذا 10 دقیقه بیشتر وقت صرف کنید.
فقط غذا بخورید و در حین آن هیچ کار دیگری انجام ندهید!
- همزمان با غذا خوردن به کارهای دیگر نپردازید تا بتوانید روی آنچه که میل می‌کنید تمرکز بهتری داشته باشید . به این ترتیب عمل هضم به بهترین صورت انجام می‌پذیرد و از زیاده روی در خوردن جلوگیری می‌شود.
- هنگام غذا خوردن تلویزیون نیز تماشا نکنید.

آن دسته از مواد غذایی را که تا به حال نمی‌خوردید، امتحان کنید و از آن لذت ببرید. آنها در رژیم شما بسیار مؤثر خواهند بود! 
خیلی از افراد با کشف مزه خوب بعضی از سبزیجات مانند لوبیا سبز، کلم بروکلی، کدو مسمایی، اسفناج و رازیانه شگفت زده می‌شوند.

در صورت اضافه وزن مجدد، سرخورده و ناامید نشوید!
بعضی وقت‌ها که بعد از یک دوره رژیم، وزن شما مجددا کمی بالا می‌رود دلسرد نشوید. این امر غیر قابل جبران نیست. با این وجود، باید بدانید که چگونه وزن خود را کم کنید تا دوباره به وزن متعادل برسید.

از سبزی‌ها و میوه جات استفاده کنید و یک برنامه غذایی سالم را رعایت نمایید!
سهم میوه و سبزی را در برنامه غذایی خود افزایش دهید: حداقل 5 بار در روز، در هر وعده غذا، و در طول روز در صورت احساس گرسنگی حتما از آنها میل کنید.

یک صبحانه واقعی و درست میل کنید!
- یک صبحانه واقعی باید حداقل 20درصد از جیره کالری روزانه شما را فراهم کند. ولی متاسفانه اکثر مردم به این قضیه بی توجه هستند.
- صبح‌ها 10 دقیقه زودتر از خواب بلند شوید و برای صبحانه خوردن وقت کافی بگذارید.
- مواد غذایی که به عنوان صبحانه می‌خورید و از دل ضعفه‌های‌تان در طول روز می‌کاهند عبارتند از: شیر یا مواد لبنی، ماست چکیده یا پنیر، میوه یا آب میوه، نان یا غلات.
- یک صبحانه متعادل از گرسنه شدن در طی روز جلوگیری می‌کند.

مقدار کالری لازم برای هر روز را با کمک پزشک مشخص کنید!
به منظور روند خوب و صحیح رژیم، با پزشک خود برای تعیین میزان کالری مورد نیاز مشورت نمایید.

هیچ وعده غذایی را حذف نکنید و در هر سه وعده غذا بخورید!
حتما به این توصیه عمل کنید. سه وعده غذا خوردن در روز ضروری است. 

حدود ساعت 6/5 عصر، یک خوراکی سبک بخورید و همیشه یک میوه در دسترس خود داشته باشید!
خوردن یک خوراکی سبک به طور منظم در اواخر بعد از ظهر، از دل ضعفه‌ها جلوگیری می‌کند.
سیب یکی از بهترین میوه‌هایی است که حمل آن نیز بسیار آسان می‌باشد.

از حجم غذا‌ها بکاهید و فقط یک بار غذا بکشید!
هرگز دو یا چند مرتبه برای خود غذا نکشید.

به اندازه کافی مایعات بنوشید!
نوشیدن 1 تا 1/5 لیتر مایعات در روز الزامی است.
نوشیدن 1 تا 1/5 لیتر مایعات بدون کالری در روز به صورت آب یا جوشانده و دم کرده گیاهان ضروری است.
چای نیز نوشیدنی‌ای است که استرس را کاهش می‌دهد؛ از طرف دیگر، چای یک آنتی اکسیدان عالی است.

مصرف مایعات شیرین را محدود کنید!
- نوشیدنی‌های شیرین کالری بالایی دارند.
- توجه داشته باشید که نباید خود را کاملا از این نوشیدنی‌ها محروم سازید.

کمتر نمک مصرف کنید!
نمک اشتها را باز می‌کند.
- مصرف کم نمک احتمال مشکلات قلبی - عروقی را کاهش می‌دهد:
نیاز روزانه نمک بین 1 تا 2 گرم است در حالی که بیشتر مردم بین 8 تا 10 گرم نمک در روز می‌خورند. بعلاوه، در 70 درصد مواد غذایی روزانه، نمک وجود دارد.
- 80درصد  نمک مصرفی در نان، سوسیس و کالباس، سوپ و آش، انواع پنیر و غذاهای آماده نهفته است.
در واقع، نمک موجب افزایش میزان آب موجود در مواد غذایی شده و در نتیجه باعث افزایش وزن آنها می‌شود.
- کاهش 25 تا 35 درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری‌های قلبی - عروقی را بین 25 تا 30 درصد در افرادی که دچار فشار خون شریانی هستند پایین می‌آورد. ضمن اینکه فشار شریانی را نیز کاهش می‌دهد (بر اساس مطالعات ماه ژوییه 2007 که در مجله British medical به چاپ رسید).
- اغلب اساتید بین المللی کاهش 30درصد مصرف نمک را توصیه می‌کنند.
- برچسب زدن روی مواد غذایی و درج مقدار نمک موجود در آنها از جمله کار‌هایی است که حتما باید به آن توجه شود.

برای خواندن بخش اول -نکات قابل توجه قبل از رژیم گرفتن- اینجا کلیک کنید.

برای خواندن بخش سوم -نکات قابل توجه قبل از رژیم گرفتن- اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان