ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت اشکنه پیاز

اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.

وب سایت سرآشپز پاپیون: اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.

اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • پیاز 2 عدد
  • کره 4 قاشق سوپ خوری
  • زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

اشکنه پیاز
طرز تهیه

  1. ابتدا کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ریز کرده و در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد .
  2. سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه 2 پیمانه آب‌ جوش به آن بیفزایید و با در بسته ، روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید .
  3. حالا زیر شعله را خاموش کنید و پس از آنکه مواد کمی سرد شد آن را داخل مخلوط کن ریخته و با اضافه کردن تخم مرغ آن را خیلی خوب میکس کنید.
  4. نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند.

سایر نکات

  1. اگر دوست دارید میتوانید به جای کره از روغن استفاده کنید
  2. این اشکنه به شکل سنتی با پیاز خرد شده پخته میشود و میکس نمیشود ولی بهتر است برای خوشمزه تر شدن آن را میکس کنید
  3. اگر مقداری خامه زده شده به این اشکنه اضافه کنید خوشمزه تر میشود
  4. تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان