وب سایت سرآشپز پاپیون: اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.
اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- پیاز 2 عدد
- کره 4 قاشق سوپ خوری
- زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ریز کرده و در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد .
- سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه 2 پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته ، روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید .
- حالا زیر شعله را خاموش کنید و پس از آنکه مواد کمی سرد شد آن را داخل مخلوط کن ریخته و با اضافه کردن تخم مرغ آن را خیلی خوب میکس کنید.
- نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزند.
سایر نکات
- اگر دوست دارید میتوانید به جای کره از روغن استفاده کنید
- این اشکنه به شکل سنتی با پیاز خرد شده پخته میشود و میکس نمیشود ولی بهتر است برای خوشمزه تر شدن آن را میکس کنید
- اگر مقداری خامه زده شده به این اشکنه اضافه کنید خوشمزه تر میشود
- تنها رنگ دهنده این غذا زردچوبه است اما به دلخواه میتوانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید.