پاسترامی برگرفته از لغت رومانیایی پاستراما به معنای گوشت پوشانده شده از ادویه جات می باشد. پاسترامی سولیکو متشکل از 98 درصد گوشت گوساله و دارای پروتئین با قابلیت جذب بالا است. پاسترامی را میتوان بسیار سریع و آسان آماده و از آن در تهیه انواع ساندویچ، پیتزا، پاستا و سالاد استفاده کرد. مزیت دیگری که این محصول دارد شیوه استفاده از آن است که میتواند هم سرخ یا گریل شود و هم به صورت سرد سرو شود.
این بار میخواهیم سالاد نودل را که یکی از لذیذترین سالادهای آسیایی است با پاسترامی ترکیب کرده و یک سالاد محشر درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل و پاسترامی:
- پاسترامیسولیکو: نصف بسته
- نودل یک بسته
- هویج: یک عدد متوسط (رنده شده)
- کاهو:نصف عدد
- فلفل دلمه: یک عدد
- پیازچه: دو عدد
- ذرت پخته شده: نصف پیمانه
- قارچ: 5 عدد متوسط
- آبلیمو به مقدار دلخواه
- جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
- روغن زیتون
- سرکه بالزامیک
- نمک
- فلفل
طرز تهیه:
- نودل را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید.همزمان قارچ ها را ورقه کرده و در مقداری آبلیمو تفت دهید. پاسترامی سولیکو را در قطعات دلخواه اسلایس کنید و به همراه کاهو خرد شده،هویج خام رشته شده، فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده، ذرت پخته شده و جعفری به نودل اضافه و مخلوط کنید.
- برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون و سرکه بالزامیک و نمک و فلفل را مخلوط کنید.همچنین میتوانید برای تیهه سس از مقداری مایونز، بالزامیک یا آبلیمو، نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم سس را هنگام سرو سالاد اضافه کنید تا سبزیجات نرم نشوند.
![ساندویچ پاسترامی ساندویچ پاسترامی](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/15/1530200751s.jpeg)
بد نیست بدانید محصولات پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته میشود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی تهیه شدهاند. محصولات پارما در حال حاضر شامل پارمای مرغ، پارمای بوقلمون و پاسترامی میشود و از تمام این محصولات میتوان به راحتی در تهیه سالاد و ساندویچ استفاده کرد.