مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این کریسپیهای قلبی شکل که با اسمارتیز تزئین شده اند، برای تولد بچهها بسیار مناسب اند.
مواد مورد نیاز
- برنجک: 7 پیمانه
- مارشمالو: 390 گرم
- کره: 6 ق س
- اسمارتیز: به میزان لازم
- نمک: 1 پنسه
روش پخت
1. کره را داخل شیرجوشی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. بعد نمک را به آن افزوده و هم بزنید. سپس مارشمالو را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملا آب شود.
2. وقتی مارشمالو آب شد، برنجک را به آن افزوده و هم بزنید تا با مارشمالو آغشته شود.
3. وقتی مخلوط هنوز داغ است، آن را داخل قالب 22 در 32 سانتی متری که با مقداری روغن (یا کره) چرب شده، بریزید و با استفاده از پشت قاشقی روی آن را صاف کرده تا منسجم شود.
4. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
5. با یک کاردک مخلوط برنجک را که به حالت ورقه ای از قالب خارج شده، روی سطح تمیزی بگذارید و با کاتر شیرینی به شکل قلب یا اشکال دیگر برش بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
6. بعد به دلخواه روی آن را با اسمارتیز یا شکلات ذوب شده، تزیین کنید. بعد حدود 3 ساعت در دمای محیط بگذارید تا سفت شود.