با گوشت بوقلمون چرخشده، اسفناج و پیازچه یک همبرگر خوشمزه تهیه و نوش جان کنید.
همبرگر بوقلمون و اسفناج
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
اگر میخواهید همبرگر نرم و آبداری داشته باشید، گوشت آن را زیاد ورز ندهید.
30 دقیقه برای درست کردن این همبرگرها، زمان نیاز دارید.
میتوانید همبرگرها را یک روز قبل درست کرده و با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. کمی قبل از سرو در دمای اتاق قرار دهید و سرخ کنید. این دستور تهیه برگر را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهد.
مواد لازم همبرگر بوقلمون و اسفناج:
گوشت بوقلمون چرخشده : 450 گرم
برگ اسفناج : 120 گرم
پیازچه : 10 ساقه
سیر : 1 حبه
زیره آسیابشده : ¾ قاشق چایخوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
نان همبرگر کوچک : 12 عدد
سس مایونز : به مقدار لازم برای سرو
خیارشور : به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه:
گوشت بوقلمون چرخشده، اسفناج خردشده، پیازچه خردشده را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
سیر رندهشده و زیره آسیاب شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و با چنگال به خوبی مخلوط نمایید. از مخلوط بوقلمون و اسفناج 12 عدد برگر تهیه نمایید. قطر برگرها حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر باشد.
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید. هر سمت برگرها را به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی قهوهای شوند و مغز آنها نیز به خوبی بپزد.
نانها را کمی داخل فر گرم کنید سپس به یک سمت آنها سس مایونز یا سس تارتار بمالید.
برگرها را روی نان قرار داده و با خیارشور و خلالهای پیاز سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع : پارسه گرد