پنج مدل غذا با بوقلمون مناسب برای ضیافت های شما

غذا با بوقلموندرست کردن بوقلمون شاید کمی بیشتر از پختن مرغ دردسر داشته باشد, اما همین که به فوت و فن‌های پخت آن آشنا شوید بهترین غذاها را با بوقلمون‌ می‌توانید آماده کنید

غذا با بوقلمون

درست کردن بوقلمون شاید کمی بیشتر از پختن مرغ دردسر داشته باشد, اما همین که به فوت و فن‌های پخت آن آشنا شوید بهترین غذاها را با بوقلمون‌ می‌توانید آماده کنید.بیشتر ما ایرانی‌ها غذای همیشگی‌مان مرغ است و برنامه غذایی مان واقعاً نیاز به یک تغییر جذاب دارد تا اعضای خانواده نیز به هیجان بیایند و اشتهایشان باز شود.


آماده کردن بوقلمون به انواع روش های مختلف؛ سرخ کرده، ساندویچی، گریل شده، کوفته شده، با پاستا، لازانیا و... را در این آلبوم یاد می‌گیرید.نگاهی به غذاها بیندازید تا جذابیت آن را حس کنید.


بوقلمون سرخ‌شده فرانسوی

بوقلمون سرخ‌شده فرانسوی

این غذا با گوشت سینه بوقلمون پخته می‌شود که آن را با قارچ مخلوط می‌کنند و کافی است یک سس خوشمزه روی آن بریزید و خوبی مزه‌اش را چند برابر کنید.

بوقلمون سرخ‌شده فرانسوی

بوقلمون‌ را این‌بار ورقه ورقه کرده و همراه با قارچ به شیوه فرانسوی سرخ‌ و با سس پرتقال نوش جان کنید.

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

گوشت بوقلمون با سس پرتقال غذایی خوشمزه و آسان که تهیه آن تنها 18 دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم بوقلمون سرخ‌شده فرانسوی:

گوشت سینه بوقلمون : 400 گرم

قارچ : ¾ پیمانه

آب پرتقال : ½ پیمانه

پیاز کوچک : 1 عدد

جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

بوقلمون و قارچ را ورقه‌ورقه کنید.

روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه روی شعله زیاد آن را تفت دهید.

برش‌های بوقلمون را اضافه کنید و به مدت 2 الی 4 دقیقه یا تا زمانی‌که گوشت‌های بوقلمون قهوه‌ای شوند آنها را روی شعله زیاد تفت دهید.فراموش نکنید که دائم مواد درون تابه را هم بزنید.

شعله گاز را کمتر کنید و قارچ‌ها اضافه کرده و آنها را به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

آب پرتقال و شکر را اضافه کنید پس از اینکه جوشید به مدت 1 دقیقه تکه‌های بوقلمون را در سس جابه‌جا کنید تا طعم سس را به خود جذب کند.

جعفری را اضافه کنید و غذا را سرو نمایید.


کوفته بوقلمون و پیازچه

 کوفته بوقلمون و پیازچه

یا گوشت بوقلمون چرخ کرده می‌توانید غذایی شبیه کوفته تبریزی بپزید و از آن لذت ببرید.

کوفته بوقلمون و پیازچه

این کوفته های خوشمزه بوقلمون و پیازچه، یک غذای مفید و مغذی با کالریِ کم برای بارداران است.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

بارداران عزیز می‌توانید این غذا را با نودل به عنوانِ یک وعده غذاییِ کامل سرو کنید.

مواد لازم کوفته بوقلمون و پیازچه:

گوشتِ چرخ شده بوقلمون : نیم کیلوگرم

تخم مرغ زده شده : 1 عدد

روغن کنجد : 1 قاشق

پیازچه تازه خرد شده : 1 قاشقِ غذاخوری

آردِ ذرت : 2 قاشقِ غذاخوری

دستورالعمل:

در یک کاسه محتویات را به خوبی با هم مخلوط کنید و حداقل به مدتِ 1 ساعت تا 1 روز در یخچال بگذارید.


فر را در دمایِ 205 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید و با یک ورقه آلومنیومی رویِ سینیِ فر را بپوشانید. سپس دست‌تان را خیس کنید و با مخلوط 16 توپِ 4 سانتیمتری درست کنید.


کوفته‌ها را به مدتِ 10 دقیقه در فِر بپزید.


سپس کباب پز یا ماهیتابه‌ای را گرم کنید و آن‌ها را به مدتِ 5 دقیقه گریل کنید تا قهوه‌ای شوند.


برگر بوقلمون با ذرت

 برگر بوقلمون با ذرت

یک همبرگر تازه و کباب شده را با طعم دلپذیر گوشت بوقلمون ادغام کنید و از آن حسابی لذت ببرید. مطمئناً خوردن این همبرگر انرژی تازه‌ای به شما می‌دهد.

برگر بوقلمون با ذرت

همبرگر تازه‎ای از گوشت بوقلمون با ذرت کباب شده برای آنها که از طعم قدیمی همبرگرها خسته شده‎اند طعم تازه و دل‎چسبی است.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

برای پختن همبرگر بوقلمون به 1 ساعت زمان نیاز دارید که 30 دقیقه از این زمان صرف فریز کردن مخلوط گوشت می‎شود. برای پختن همبرگرها از کباب‎پز یا گاز می‎توانید استفاده کنید.


از هر گوشت چرخ‎‌کرده‎ای می‎توانید برای درست کردن همبرگرها استفاده کنید. برای سرو این غذا از چاشنی انبه (Mango Chutney)، خیارشور، کاهو، پیاز، پنیر و هر چیزی که دوست دارید می‎توانید داخل نان همبرگرها یا کنارش قرار دهید.


مواد لازم برگر بوقلمون با ذرت:

گوشت بوقلمون چرخ‌کرده : 450 گرم

ذرت کباب شده : 4 عدد

نان همبرگر : 4 عدد

پیازچه : 3 عدد

کاری : 1 قاشق سوپ‎خوری

زنجفیل تازه : 1 قاشق سوپ‎خوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

زنجفیل تازه را رنده کنید.

تمام مواد (گوشت، پیازچه، نمک، فلفل، زنجفیل و کاری) را در یک کاسه متوسط با دست کاملا مخلوط می‎کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و 30 دقیقه در فریزر قرار می‎دهیم تا به خوبی خنک شود و مواد فرم بگیرند.

گریل را با روغن چرب‌کرده و با حرارت زیاد گرم می‎کنیم.

مخلوط گوشت را از فریزر خارج کرده، به چهار قسمت مساوی تقسیم می‎کنیم و 4 عدد همبرگر به ضخامت حداقل یک و نیم سانتی‎متر شکل می‎دهیم.

حرارت گریل را بر روی متوسط تنظیم کرده و هر طرف همبرگرها را حدود 5 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا پخته شوند.

در انتها مخلوط گوشت را با نان همبرگر به همراه هر سس یا سبزی که دوست داریم سرو می‎کنیم.

ذرت‎ها را کباب کنید یا حلقه‌های ذرت کبابی را با ادویه دلخواه‎تان ترکیب کنید و در بشقاب کنار همبرگرها بگذارید.


ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

 ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

اضافه کردن پنبر به هر غذایی جذابیت و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می دهد. این بار گوشت بوقلمون را یا طعم پنیر امتحان کنید.

در این صورت یک ساندویچ متنوع خواهید داشت که شما را به خوردن دعوت می کند.

ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

نان تست پوشیده شده با گوشت بوقلمون و سس پنیر؛ دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

نان تست پوشیده شده با گوشت بوقلمون و سس پنیر؛ دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد.

در دستور اصلی این غذا از پنیر Muenster یا پنیر Monterey Jack استفاده شده است که در این‮جا می‌توان با پنیر پارمزان جایگزین کرد.


میزان مواد غذایی در هر ساندویچ عبارتند از: 524 کالری، 23 گرم چربی (12 گرم چربی اشباع)، 134 میلی گرم کلسترول، 868 میلی گرم سدیم، 32 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر، 45 گرم پروتئین.

به‌جای گوشت بوقلمون دودی می‌توانید از ژامبون بوقلمون استفاده کنید.

مواد لازم:

گوشت بوقلمون دودی : 3 پیمانه

شیر : ¼1 پیمانه

آب مرغ : ¼1 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده : ¼1 پیمانه

جعفری تازه خرد شده : ¼ پیمانه

ژامبون گوشت : 5 ورقه

نان تست : 4 تکه

گوجه‌فرنگی : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

آرد : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

سس خردل : به مقدار دلخواه

کره : به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

پیازها را ریز خرد کنید.

گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را به‮صورت رشته‌ای خرد کنید.

نان را در تستر یا تابه، تست کنید.

اجاق را روشن کنید و ژامبون را در تابه‮ای بزرگ و روی حرارت متوسط برای 01 دقیقه تفت دهید تا برشته شود.

آن را به بشقابی منتقل کنید.

پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را برای 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

آرد را افزوده و برای 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالی‮که آن را هم می‮‮زنید اجازه دهید تا به جوش بیاید.

شعله را کم کنید و همان‮طور که مواد را هم می‮زنید، اجازه دهید برای 6 دقیقه بجوشند تا کمی غلیظ شوند.

آن را از روی حرارت بردارید و 1 پیمانه پنیر را با مواد مخلوط کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید.

نان‮ها را روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکه‮های گوجه‮فرنگی را روی نان قرار دهید.

گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت دهید. بوقلمون را به‮طور برابر بین نان تست‮ها تقسیم کنید و روی آنها ¼ باقی‮مانده پنیر را بپاشید. آن را برای 2 دقیقه گریل کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.

ژامبون‮ها را روی ساندویچ‮ها ریخته و روی آن هم جعفری بپاشید.


ساندویچ بوقلمون و سبزیجات

 ساندویچ بوقلمون و سبزیجات

مقداری گوشت بوقلمون و ترکیب آن با سبزیجات مختلف و ژامبون, برتری ویژه‌ای را به یک ساندویچ می‌دهد.

ساندویچ بوقلمون و سبزیجات

ساندویچی از سبزیجات و گوشت بوقلمون که راحت و سبک است و غذایی باب طبع بچه‌ها و مناسب پیک‌نیک به حساب می‌آید.

مناسب برای :2 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

ساندویچ بوقلمون با هرنوع سبزیجاتی که دوست دارید قابل سرو است.

برای درست کردن این ساندویچ حداکثر زمانی که نیاز دارید 30 دقیقه است بنابراین غذایی سریع، ساده و آسان به حساب می‎آید.
به جای گوشت بوقلمون دودی می‎توانید از ژامبون بوقلمون نیز استفاده کنید.

برای آماده کردن این ساندویچ از پنیر بلوچیز(Blue cheese) استفاده شده که می‌توانید با پنیر خامه‌ای یا هر پنیر دیگری که طعم آن را دوست دارید جایگزین کنید.

مواد لازم:

ژامبون گوشت : 6 تکه

گوشت بوقلمون دودی : 6 ورقه

برگ کاهوی سبز : 4 عدد

نان باگت : 2 عدد

تخم مرغ : 2 عدد

پیاز بزرگ : 1 عدد

گوجه‌فرنگی بزرگ : 1 عدد

آووکادو : 1 عدد

پنیر بلوچیز(Blue cheese) : ¼ پیمانه

کره هم دمای اتاق : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تکه‎های گوشت بوقلمون که بصورت ورقه‌ای نازک برش داده شده را با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا کاملا نرم و پخته شود. ژامبون‎ها را نیز کمی تفت دهید.

تخم‎مرغ‎ها را عسلی آب‎پز کنید.

گوجه‎فرنگی، پیاز و آووکادو را به صورت حلقه‎های باریک خرد کنید.

سپس تخم مرغ‌ها را 4 تکه کنید و کناری بگذارید تا زمان آماده کردن ساندویچ‌ها برسد.

کره را داخل یک تابه بزرگ بریزید تا گرم شود.

هر کدام از باگت‎ها را به دو نیم تقسیم کنید و قسمت داخلی‎شان را دربیاورید و بعد درون ظرف کره بگذارید تا با شعله کم به رنگ طلایی دربیاید و مزه کره را حسابی به خودش بگیرد.

وقتی که نان‎ها طلایی شدند آن‎ها را داخل یک بشقاب بگذارید و سس دلخواهتان را روی نان‎ها بمالید.

کاهوها را به اندازه دلخواه‎ خرد کنید. برگه‎های کاهو را روی نان‎ها بگذارید.

تکه‎های گوشت بوقلمون، پیاز، گوجه، فلفل، آووکادو، تخم مرغ و پنیر را اضافه کنید.

روی همه اینها سس مورد علاقه‎تان را بریزید.

حالا تکه دوم نان را روی مخلفات ساندویچ بگذارید و قبل از سرو به دو قسمت تقسیم کنید.


منبع : پارسه گرد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان