دستور پخت کیک کدو حلوایی و هویج
مواد لازم :
آرد |
2 پیمانه |
آرد ذرت |
یک چهارم پیمانه |
شکر |
2 پیمانه |
جوش شیرین |
3 قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر |
یک قاشق مرباخوری |
پودر دارچین |
2 قاشق مرباخوری |
تخم مرغ |
3 عدد درشت |
روغن مایع |
نصف پیمانه |
وانیل |
کمی |
هویج رنده شده |
2 پیمانه |
پوره کدو حلوایی |
یک پیمانه |
آناناس له شده |
یک پیمانه |
گردوی خرد شده |
نصف پیمانه |
پودر نارگیل |
یک و نیم پیمانه |
برای روی کیک :
کرم با دمای اتاق |
4 قاشق غذاخوری |
پنیر خامه ای |
400 گرم |
آب لیموترش |
2 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل |
یک پیمانه |
گردوی خرد شده |
سه چهارم پیمانه |
طرز تهیه :
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دو قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید و کنار بگذارید.
در کاسه ای متوسط، آرد، آرد ذرت، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کنید. در کاسه بزرگ تری، تخم مرغ، روغن و وانیل را هم بزنید تا یکدست شود. سپس کم کم مواد خشک را به آن اضافه کنید. در این مرحله مایه کمی غلیظ خواهد بود.
آناناس، کدوحلوایی، هویج و گردو را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالبی که از قبل آماده شده است، بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.
برای اطمینان یافتن از پخته شدن کیک، خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر مایه کیک به آن نچسبید نشانه پخته شدن کیک است.
کیک را از فر دربیاورید و پس از کمی سرد شدن روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا سرد شود. برای تهیه رویه کیک، در کاسه بزرگی کره، پنیر خامه ای و آب لیمو را هم بزنید تا یکدست شود.
کم کم پودر قند را اضافه کنید تا سبک شود. گردو و نارگیل را نیز اضافه کنید.
کیک سرد شده را به دلخواه خود تزئین کنید.
خاصیت کدو حلوایی
کدوتنبل خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
کدوتنبل تقریباً به اندازهی هویج حاوی کاروتنوئید است.
این ترکیبات آنتیاکسیدانی برای مقابله با سرطان، بیماریهای قلبی عروقی یا آفتابسوختگی موثرند. نتایج پژوهشهای اپیدمیولوژیک نشان میدهد رابطهای بین مصرف سبزیجات سرشار از کاروتنوئیدها و کاهش سرطان به ویژه سرطان پروستات، سینه و کولون وجود دارد.
علاوه بر این کریپتوگزانتین و آلفا کاروتن دو نوع دیگر از این کاروتنوئیدها هستند که قادرند از رشد و تکثیر سلولهای سرطانزا جلوگیری کنند.
به نظر میرسد که مصرف کاروتنوئیدهای غذایی خیلی بهتر از مصرف مکمل است. توصیه میکنیم مصرف مواد غذایی نارنجی را در برنامهی غذاییتان بگنجانید.
کدوتنبل برای مقابله با پیری چشمها
کدوتنبل حاوی لوتئین و زآگزانتین است.
این دو رنگدانهی کاروتنوئیدی برای سلامت چشمها مفیدند. این رنگدانهها مانند فیلتری در برابر نور آبی اشعههای خورشیدی عمل میکنند که برای سلامتی سلولهای شبکیه مضر هستند.
در سال 2001 یک گروه از محققان فلوریدا ثابت کردند افرادی که میزان این دو رنگدانهی بدنشان زیاد است 82 درصد کمتر در معرض ابتلا به دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری قرار میگیرند.
نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد مصرف زیاد لوتئین و زآگزانتین چه از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این رنگدانه چه از طریق مصرف مکملها میزان این دو رنگدانهی شبکیه را بالا میبرد.
گردآوری توسط : مجله دلگرم