ماهان شبکه ایرانیان

کتلت میگو؛ غذای دریایی متفاوت

اگه ترس از بوی بد میگو نباشه، میشه غذا‌های خیلی متنوع و خوشمزه‌ای رو با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هستش و بهتون پیشنهاد میکنم بدون ترس از بدبو شدنش حتما درستش کنین.

وب سایت دونفره: اگه ترس از بوی بد میگو نباشه، میشه غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه ای رو با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هستش و بهتون پیشنهاد میکنم بدون ترس از بدبو شدنش حتما درستش کنین چون راه بوگیریشو بهتون میگم تا بتونین از یه کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرین…

مواد لازم:

  • 400 گرم میگو خام
  • 3 عدد سیب زمینی
  • 2 الی 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • آرد گندم به مقدار لازم
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • پودر دارچین در صورت تمایل
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو

مراحل تهیه :

  1. برای درست کردن کتلت خوشمزه مون اول از همه باید سیب زمینی رو بپزیم.
  2. برای اینکه بوی زهم میگو از بین بره کافیه داخل یه قابلمه آب و مقداری نمک بریزین و وقتی جوش اومد میگو هارو هم اضافه کنین تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشن و بعد میگو هارو آبکش کنین.
  3. حالا میگو هایی که نیم پز شدن رو داخل غذا ساز میریزیم.
  4. و بعد غذاسازو چند پالس میزنیم تا میگوها کاملا ریز ریز بشن. بهتره میگو هارو در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر بشن.
  5. بعد پیاز رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم تا بعدا کتلت وا نره.
  6. حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم بهتره تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنیم و مواد رو هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشه.
  7. در صورت تمایل و برای خوشبو تر شدن کتلت میتونین کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنین.
  8. در نهایت مواد رو با قاشق هم میزنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری بهش اضافه میکنیم تا خوب منسجم بشه.
  9. حالا مایه کتلت رو ورز میدیم تا منسجم و یکنواخت بشه و کتلت موقع سرخ شدن وا نره.
  10. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه ازش بردارین و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنین.
  11. حالا هر دو طرفش رو به آرد سوخاری آغشته کنین.
  12. داخل یه ماهیتابه روغن بریزین و وقتی روغن داغ شد حرارت رو ملایم کرده و کتلت هارو داخلش بذارین. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته بشه.
  13. اجازه بدین تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی بشه و بعد از ماهیتابه درشون بیارین و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره.
  14. حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضره … نوش جان
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان