این روزها سالاد را هم بهعنوان یک غذای اصلی و هم در کنار غذای اصلی سرو و میل میکنند. اما اگر قصد دارید سالاد را بهعنوان یک وعدۀ غذایی نوش جان کنید، بهتر است حتماً آن را با پروتئین ترکیب کنید. این پروتئین میتواند مرغ، میگو و… باشد. با روزچین همراه شوید تا دستورالعمل سالاد میگو و آووکادو را به شما آموزش دهیم.
سالاد میگو و آووکادو
مواد لازم برای سالاد میگو و آووکادو
سبزیجات موردنیاز
گوجهفرنگی: سه تا چهار عدد متوسط
خیار: سه عدد متوسط
پیاز قرمز: نصف یک پیاز متوسط
آووکادو: دو عدد
ذرت تازه: دو عدد
کاهو: یک بوته متوسط
موادلازم برای آمادهسازی میگو
کره: دو قاشق غذاخوری
میگو: 450 گرم
ادویه میگو: یک قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
نمک: به مقدار دلخواه
موادلازم برای سس سالاد میگو و آووکادو
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: سه قاشق غذاخوری (آب یک لیموی بزرگ)
جعفری خرد شده: یکدوم فنجان
نمک دریا: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یکهشتم قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو
سالاد میگو و آووکادوآمادهسازی میگوها
میگوها را در یک کاسۀ متوسط ریخته و روی آن یک قاشق غذاخوری ادویه و مقداری نمک بپاشید. سیرها را هم له کنید و روی میگوها بریزید، سپس مواد را با هم مخلوط کنید. یک تابه نسوز بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری کره را در تابه بیندازید. بعد از اینکه ذوب شد، میگوها را درون تابه بریزید. حدود دو دقیقه صبر کنید و میگوها را هم نزنید. بعد از گذشت این مدت میگوها را برگردانید و یک دقیقه زمان دهید تا پخته شوند.
نکته مهم
بعد از پختهشدن میگوها، روی آنها را نپوشانید؛ زیرا حالت پلاستیکی پیدا میکنند. میگوها را در یک بشقاب بگذارید تا خنک شوند.
آمادهسازی سالاد
انتهای کاهو را جدا کنید و آن را قطعهقطعه کنید. کاهوها را در یک ظرف بریزید سپس گوجهفرنگی، خیار، آووکادو و پیاز را خرد کنید. مواد خرد شده را بهصورت ردیفی روی کاهوها بریزید. ذرت پختهشده را هم اضافه کنید. در انتها میگویی را که از قبل آماده کردهاید روی سالاد بریزید. موادی را که برای سس سالاد آماده کردهاید، در یک کاسه مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
دیدن ویدئوی آموزشی این سالاد را از دست ندهید. امیدواریم از این دستورالعمل استفاده کرده و لذت ببرید. نوش جان.
منبع
اگر به دنبال تنوع در سالاد هستید، سالادهای زیر را از دست ندهید:
سالاد کلم قرمز
سالاد سزار
سالاد عدس