شناسه : ۸۷۱۵۴۶ - چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۶
سالاد سیبزمینی و گلکلم
سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است. گلکلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوشطعم است.
سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است. گلکلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوشطعم است.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 13 دقیقه
- زمان خنک شدن: 1 تا 24 ساعت
مواد لازم
- 12عدد سیبزمینی ریز
- یک بوته گلکلم کوچک
- دو قاشق غذاخوری آب
- یک عدد پیاز کوچک خرد شده
- دو ساقه کرفس
- 1/3 پیمانه خامه ترش
- دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
- دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
- ¼ پیمانه بلوچیز
- ¼ پیمانه جعفری تازه
- دو ورق ژامبون
- 4 عدد نان تست برشته
- نمک دریایی و نمک معمولی
- فلفل سیاه
طرز تهیه
- سیبزمینیها را روی دستمال حولهای داخل مایکروفر بچینید. آنها را با قدرت 100 درصد به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و دوباره 3 دقیقه دیگر بپزید.
- گلکلم را به گلچههای کوچک تقسیم کنید. آنها را داخل آب بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. آنها را 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی، گلکلم، پیاز و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، آب لیموترش و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط سیبزمینی بریزید و خوب هم بزنید. سپس بلوچیز را اضافه کنید. آنها را به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
- پیش از سرو، جعفری، ژامبون، خردههای نان تست، نمک دریایی، نمک و فلفل سیاه را روی سالاد بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 152
- چربی: 7 گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 3 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 299 میلیگرم
- پتاسیم: 586 میلیگرم
- کلسیم: 71 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم