ماهان شبکه ایرانیان

سالاد سیب‌زمینی و گل‌کلم

سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است. گل‌کلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوش‌طعم است.

سالاد سیب‌زمینی و گل‌کلم

 

سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است. گل‌کلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوش‌طعم است.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 13 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 1 تا 24 ساعت

مواد لازم

  • 12عدد سیب‌زمینی ریز
  • یک بوته گل‌کلم کوچک
  • دو قاشق غذاخوری آب
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • دو ساقه کرفس
  • 1/3 پیمانه خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
  • ¼ پیمانه بلوچیز
  • ¼ پیمانه جعفری تازه
  • دو ورق ژامبون
  • 4 عدد نان تست برشته
  • نمک دریایی و نمک معمولی
  • فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. سیب‌زمینی‌ها را روی دستمال حوله‌ای داخل مایکروفر بچینید. آنها را با قدرت 100 درصد به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و دوباره 3 دقیقه دیگر بپزید.
  2. گل‌کلم را به گل‌چه‌های کوچک تقسیم کنید. آنها را داخل آب بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. آنها را 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس آبکش‌ کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  3. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، گل‌کلم، پیاز و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، آب لیموترش و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط سیب‌زمینی بریزید و خوب هم بزنید. سپس بلوچیز را اضافه کنید. آنها را به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
  4. پیش از سرو، جعفری، ژامبون، خرده‌های نان تست، نمک دریایی، نمک و فلفل سیاه را روی سالاد بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 152
  • چربی: 7 گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 299 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 586 میلی‌گرم
  • کلسیم: 71 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان