این جوجه کبابهای دوست داشتنی که با ترکیبی از سس سویا طعمی لذیذ به خود گرفته اند، در کنار برنج ساده یا برنج دودی یک غذای کم نظیر را تشکیل میدهد. اگر سس آن را از قبل آماده کنید، درست کردن آن ساده و کاملاً بی دردسر است.جوجه کباب، این غذای محبوب را این بار به روش آسیای شرقی با سس سویا و شیرنارگیل درست کنید.
جوجه کباب آسیایی
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
این طرز پخت جوجه کباب شده را در هر کجای آسیای شرقی که قدم بگذارید میبینید.
برای درست کردن یک جوجه کباب با پلو ساده نیاز به زمانی کمتر از 1 ساعت دارید. تا زمانیکه برنجتان دم بکشد میتوانید جوجهها را آماده کنید.
مواد لازم جوجه کباب آسیایی:
فیله مرغ : 700 گرم
سس باربیکیوی ساتای : 1 پیمانه
شیر نارگیل : ¼ پیمانه
عسل : ½1 قاشق چایخوری
پیازچه : 6 عدد
سیر لهشده : 2 حبه
سس سویا : ½1 قاشق غذاخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون : به مقدار لازم
سیخ چوبی : به تعداد لازم
طرز تهیه:
فیلههای مرغ را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید.
پیازچهها را بهصورت مورب ببرید.
سیخهای کبابی را به مدت 30 دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود.
سس سویا، عسل، زردچوبه، سیر و روغن را در یک کاسه سرامیکی مخلوط کنید. قطعههای جوجه را درون این مایع بخوابانید.
دقت کنید که جوجهها حسابی با مایع درون ظرف آغشته شوند. سپس جوجهها را به سیخ بکشید. اگر فرصت دارید جوجهها را برای یک ساعت داخل این مواد در یخچال بگذارید تا خوب مزهدار شوند.
حالا نوبت دم کردن برنج است. (برای آماده کردن برنج از این دستور استفاده کنید.)
سس ساتای و شیر نارگیل را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. به مدت 2 دقیقه مایع فوق را هم بزنید یا اینکار را تا زمانی ادامه دهید که نسبتا غلیظ شده و مایع اضافی آن تبخیر شود.
دستگاه باربیکیو یا یا منقل زغالیتان را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن را روی سیخهای جوجه بمالید.
به مدت 6 دقیقه یا تا زمانیکه حسابی جوجه مغز پخت شوند سیخهای جوجه را روی حرارت نگه دارید و بچرخانید. سیخها را توی بشقاب بگذارید و سس سویا و شیرنارگیل غلیظشده را نم نم روی آنهابریزید.
برنج را با پیازچه خردشده مخلوط کرده و کنار این جوجهکباب آسیایی سرو کنید.
منبع : پارسه گرد