شناسه : ۸۷۸۳۹ - جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۳۴
خوشمزه روز: سوپِ ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر [تماشا کنید]
با اینکه نام این غذا سوپ است، اما بیشتر به ساندویچ نرم شده پنیر و نان تست شباهت دارد. یعنی نباید انتظار یک غذای آبکی را داشته باشید. این ساندویچ پنیری نرم با مخلوطی از پوره گوجه فرنگی و روغن زیتون تهیه می شود. برای یادگیری آن با ما همراه باشید.
با اینکه نام این غذا سوپ است، اما بیشتر به ساندویچ نرم شده پنیر و نان تست شباهت دارد. یعنی نباید انتظار یک غذای آبکی را داشته باشید. این ساندویچ پنیری نرم با مخلوطی از پوره گوجه فرنگی و روغن زیتون تهیه می شود. برای یادگیری آن با ما همراه باشید.
مواد لازم
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز
- 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- یک قوطی پوره گوجه فرنگی
- 2 پیمانه آب مرغ
- نمک و فلفل سیاه
- کره
- 8 ورقه نان تست
- 180 گرم پنیر موزارلا
- 12 ورقه پنیر چدار
- پنیر پارمسان برای تزئین
طرز تهیه
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. سیر و پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شوند. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا کاراملی شوند.
- آب مرغ را افزوده و اجازه دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا حدود 10 تا 15 دقیقه نیم جوش باقی بمانند.
- نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید.
- روی دو طرف نان های تست، کره بمالید. روی یک طرف آن ها 1٫5 ورقه پنیر چدار و مقداری پنیر موزارلای رنده شده بریزید. یک لایه نان روی آن گذاشته و سپس این ساندویچ ها را درون تابه سرخ کنید تا دو طرف نان ها سرخ و طلایی شوند.
- یک پیمانه از سوپ آماده شده را کف یک ظرف پیرکس بریزید. ساندویچ ها را روی آن بچینید. دوباره بقیه سوپ را اضافه کنید. روی آن ها پنیر پارمسان رنده کنید.
- سوپ را به مدت 10 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا نرم شده و پنیرها آب شوند.