ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: سوپِ ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر [تماشا کنید]

با اینکه نام این غذا سوپ است، اما بیشتر به ساندویچ نرم شده پنیر و نان تست شباهت دارد. یعنی نباید انتظار یک غذای آبکی را داشته باشید. این ساندویچ پنیری نرم با مخلوطی از پوره گوجه فرنگی و روغن زیتون تهیه می شود. برای یادگیری آن با ما همراه باشید.

خوشمزه روز: سوپِ ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر [تماشا کنید]

با اینکه نام این غذا سوپ است، اما بیشتر به ساندویچ نرم شده پنیر و نان تست شباهت دارد. یعنی نباید انتظار یک غذای آبکی را داشته باشید. این ساندویچ پنیری نرم با مخلوطی از پوره گوجه فرنگی و روغن زیتون تهیه می شود. برای یادگیری آن با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • یک قوطی پوره گوجه فرنگی
  • 2 پیمانه آب مرغ
  • نمک و فلفل سیاه
  • کره
  • 8 ورقه نان تست
  • 180 گرم پنیر موزارلا
  • 12 ورقه پنیر چدار
  • پنیر پارمسان برای تزئین

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. سیر و پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شوند. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا کاراملی شوند.
  3. آب مرغ را افزوده و اجازه دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا حدود 10 تا 15 دقیقه نیم جوش باقی بمانند.
  4. نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید.
  5. روی دو طرف نان های تست، کره بمالید. روی یک طرف آن ها 1٫5 ورقه پنیر چدار و مقداری پنیر موزارلای رنده شده بریزید. یک لایه نان روی آن گذاشته و سپس این ساندویچ ها را درون تابه سرخ کنید تا دو طرف نان ها سرخ و طلایی شوند.
  6. یک پیمانه از سوپ آماده شده را کف یک ظرف پیرکس بریزید. ساندویچ ها را روی آن بچینید. دوباره بقیه سوپ را اضافه کنید. روی آن ها پنیر پارمسان رنده کنید.
  7. سوپ را به مدت 10 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا نرم شده و پنیرها آب شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان