ماهان شبکه ایرانیان

بیسکویت شکلاتی با طعم گلاب

شرت برد جزو معروف‌ترین کوکی‌ها در تمام دنیاست که بافت بسیار خوبی داره و داخل دهن آب میشه در عین حال دستور پیچیده‌ای نداره و کم تجربه‌ترین افراد هم می‌تونن به راحتی تهیه اش کنند.

وب سایت سرآشپز پاپیون: شرت برد جزو معروف ترین کوکی ها در تمام دنیاست که بافت بسیار خوبی داره و داخل دهن آب میشه در عین حال دستور پیچیده ای نداره و کم تجربه ترین افراد هم می تونن به راحتی تهیه اش کنند. کوکی امروز یه نوع شرت برد با طعم گلاب هست که بخاطر وجود گلاب عطر و طعمش مناسب ذائقه ایرانی است.

مواد لازم:

  • کره به دمای اتاق رسیده 1 پیمانه
  • پودر شکر 2/3 پیمانه
  • گلاب 1 قاشق چای خوری
  • پودر وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد 2/1/3 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • شکلات تلخ آب شده به مقدار لازم
  •  پودر گل محمدی ‏به مقدار لازم

 

بیسکویت شکلاتی با طعم گلاب
طرز تهیه:

  1. در ظرف مناسبی کره را بریزید و با همزن دستی آن را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس به‌آرامی شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب و پودر وانیل را اضافه کنید. مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید.
  2. آرد و نمک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، سپس به‌آرامی به مخلوط کره اضافه کنید تا خمیر بیسکوییت‌ها آماده شود. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  3. بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر در دمای اتاق قرار بگیرد و نرم شود، سپس آن را با وردنه کاملا باز کنید. با کمک قالب‌های دلخواه، خمیر را قالب بزنید و آن‌ها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. سینی را به مدت 20-18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکوییت‌ها آماده شوند.
  4. بعد از اینکه بیسکوییت‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. صبر کنید تا بیسکوییت‌ها کاملا سرد شوند. بیسکوییت‌ها را دانه‌دانه بردارید و نیمی از آن‌ها را داخل شکلات آب‌شده قرار دهید، سپس آن‌ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا شکلات‌ها خشک شوند.
  5. بیسکوییت‌های آماده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آن‌ها را با پودر گل‌محمدی تزئین و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان