دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی
مواد لازم:
پودر شکر 220 گرم ( من این سری درست کنم کمی کمتر شکر میریزم چون از شیرینی کم شیرین بیشتر خوشم میاد )
تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گرم
آرد 250 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
کشمش 100 گرم
طرز تهیه :
اول از همه موادی که در یخچال هستن را بیرون بذارین تا به دمای محیط برسن. آرد را هم 2 تا 3 بار الک کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بذارین و فر را روشن کنید تا گرم بشه .
کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر و وانیل با همزن مخلوط کنید تا به صورت کرمی در بیاد. تخم مرغها را دونه دونه به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی تخم مرغها خوب با مواد مخلوط شدند آرد را به این مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. از این مرحله از لیسک استفاده کنید و آرد را به خورد مواد بدهید.
آخر سر هم کشمش ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
موادتون آخر سر این شکلی میشه.
به اندازه یک قاشق چایخوری از این مواد برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی روش کشیدین بذارین.
فر را با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 10 دقیقه بذارین موادتون داخل فر بمونه وقتی گوشه های شیرینی رنگش طلایی شد نشونه آماده شدن شیرینی است. درجه حرارت فرها با هم متفاوته .
برای من بیشتر از 10 دقیقه طول کشید که شیرینیم آماده شه. شما هم بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را چک کنید و در عین حال حواستون باشه که کفشون نسوزه.
بعد از آماده شدن شیرینی بذارین سینی فر کمی بیرون بمونه و خنک بشه بعد شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
شیرین کام باشید.