ماهان شبکه ایرانیان

دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی

دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی مواد لازم: پودر شکر ۲۲۰ گرم ( من این سری درست کنم کمی کمتر شکر میریزم چون از شیرینی کم شیرین بیشتر خوشم میاد )تخم مرغ ۲ عددکره ۱۵۰ گرمآرد ۲۵۰ گرموانیل ۱ قاشق چایخوریکشمش ۱۰۰ گرم طرز تهیه : اول از همه موادی که در یخچال هستن را بیرون بذارین تا به دمای محیط برسن

دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی

دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی

مواد لازم:

پودر شکر 220 گرم ( من این سری درست کنم کمی کمتر شکر میریزم چون از شیرینی کم شیرین بیشتر خوشم میاد )

تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گرم

آرد 250 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

کشمش 100 گرم

طرز تهیه :

اول از همه موادی که در یخچال هستن را بیرون بذارین تا به دمای محیط برسن. آرد را هم 2 تا 3 بار الک کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بذارین و فر را روشن کنید تا گرم بشه .

کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر و وانیل با همزن مخلوط کنید تا به صورت کرمی در بیاد. تخم مرغها را دونه دونه به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی تخم مرغها خوب با مواد مخلوط شدند آرد را به این مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. از این مرحله از لیسک استفاده کنید و آرد را به خورد مواد بدهید.

آخر سر هم کشمش ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

موادتون آخر سر این شکلی میشه.

دستور شیرینی پزی - شیرینی کشمشی

به اندازه یک قاشق چایخوری از این مواد برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی روش کشیدین بذارین.

فر را با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 10 دقیقه بذارین موادتون داخل فر بمونه وقتی گوشه های شیرینی رنگش طلایی شد نشونه آماده شدن شیرینی است. درجه حرارت فرها با هم متفاوته .

برای من بیشتر از 10 دقیقه طول کشید که شیرینیم آماده شه. شما هم بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را چک کنید و در عین حال حواستون باشه که کفشون نسوزه.

بعد از آماده شدن شیرینی بذارین سینی فر کمی بیرون بمونه و خنک بشه بعد شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

شیرین کام باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان