ماهان شبکه ایرانیان

کروتون پنیر و سوپ هویج برای روزهای خنک

کروتون پنیر و سوپ هویج برای روزهای خنک
این ناهار (کروتون پنیر و سوپ هویج) برای روزهای سرد و خنک مناسب است. در آن از پنیر کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است.
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 450 گرم هویج خرد شده
  • نصف پیمانه بلغور
  • 2٫5 پیمانه آب مرغ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 ¼ پیمانه شیر
  • نصف خامه ترش
  • کروتون پنیر
  • 3 عدد پیازچه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری تخم شوید خرد شده
  • پاپریکا

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. هویج، بلغور، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 35 دقیقه بگذارید بپزید تا بلغور و هویج نرم شوند.
  2. مخلوط هویج‌ را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره شوند. شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. مخلوط را داخل قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در صورتی که بخواهید سوپ رقیق‌تر شود، شیر بیشتری اضافه کنید.
  4. هنگام سرو، روی سوپ کروتون پنیر، پیازچه، تخم شوید و پاپریکا بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 352
  • چربی: 20 گرم
  • کلسترول: 61 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 36 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • قند: 11 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • سدیم: 816 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 710 میلی‌گرم
  • کلسیم: 158 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان