شناسه : ۹۰۱۹۵۷  -   یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۳
    
    کروتون پنیر و سوپ هویج برای روزهای خنک
    
    
    این ناهار (کروتون پنیر و سوپ هویج) برای روزهای سرد و خنک مناسب است. در آن از پنیر کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است.
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه: 25 دقیقه
 - زمان پخت: 45 دقیقه
 
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره
 - یک عدد پیاز متوسط خرد شده
 - 450 گرم هویج خرد شده
 - نصف پیمانه بلغور
 - 2٫5 پیمانه آب مرغ
 - نصف قاشق چایخوری نمک
 - 1 ¼ پیمانه شیر
 - نصف خامه ترش
 - کروتون پنیر
 - 3 عدد پیازچه خرد شده
 - دو قاشق غذاخوری تخم شوید خرد شده
 - پاپریکا
 
طرز تهیه
- در یک قابلمه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. هویج، بلغور، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 35 دقیقه بگذارید بپزید تا بلغور و هویج نرم شوند.
 - مخلوط هویج را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره شوند. شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
 - مخلوط را داخل قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در صورتی که بخواهید سوپ رقیقتر شود، شیر بیشتری اضافه کنید.
 - هنگام سرو، روی سوپ کروتون پنیر، پیازچه، تخم شوید و پاپریکا بریزید.
 
ارزش غذایی
- کالری: 352
 - چربی: 20 گرم
 - کلسترول: 61 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 36 گرم
 - فیبر: 6 گرم
 - قند: 11 گرم
 - پروتئین: 9 گرم
 - سدیم: 816 میلیگرم
 - پتاسیم: 710 میلیگرم
 - کلسیم: 158 میلیگرم
 - آهن: 2 میلیگرم