شناسه : ۹۰۱۹۵۷ - یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۳
کروتون پنیر و سوپ هویج برای روزهای خنک
این ناهار (کروتون پنیر و سوپ هویج) برای روزهای سرد و خنک مناسب است. در آن از پنیر کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک عدد پیاز متوسط خرد شده
- 450 گرم هویج خرد شده
- نصف پیمانه بلغور
- 2٫5 پیمانه آب مرغ
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 ¼ پیمانه شیر
- نصف خامه ترش
- کروتون پنیر
- 3 عدد پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری تخم شوید خرد شده
- پاپریکا
طرز تهیه
- در یک قابلمه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. هویج، بلغور، آب مرغ و نمک را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 35 دقیقه بگذارید بپزید تا بلغور و هویج نرم شوند.
- مخلوط هویج را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره شوند. شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در صورتی که بخواهید سوپ رقیقتر شود، شیر بیشتری اضافه کنید.
- هنگام سرو، روی سوپ کروتون پنیر، پیازچه، تخم شوید و پاپریکا بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 352
- چربی: 20 گرم
- کلسترول: 61 میلیگرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 6 گرم
- قند: 11 گرم
- پروتئین: 9 گرم
- سدیم: 816 میلیگرم
- پتاسیم: 710 میلیگرم
- کلسیم: 158 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم