املت جوانه لوبیا و میگو - چینی
غذاهای چینی و آموزش غذای چینی
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
میگو تاره 185 گرم
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
پیاز سبز 6 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 فنجان
روغن کنجد 1 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شکر 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
تخم مرغها را بهم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط کنید , کف ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید و ان را گرم کرده و یک چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یک طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .
خوراک سبزیجات چینی
مواد لازم
– برنج 1 پیمانه
– کلم بروکلی 200 گرم
– کرفس 2 ساقه
– پیاز 1 عدد
– فلفل دلمه ای 1 عدد
– کدو سبز 1 عدد
– نخود فرنگی 100 گرم
– سویا سس 2/1 پیمانه
– شکر 1 قاشق غذاخوری
– پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
– گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
– لیمو ترش تازه 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم .کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز وفلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ایکه سیزیجات سبک شود و بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم ، در ظرفی از سویاسس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند .در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم .
نکته : در صورت نبودن کلم بروکلی می توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم .مراقب باشید سبزیجات له نشود در واقع زیر دندان حس شود .
ماکارونی با مواد دریایی - چینی
مواد لازم :
ماکارونی 250 گرم
میگو تاره 500 گرم
قارچ 500 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر 0.25 عدد
فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 0.5 فنجان
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ماکارونی را در قابلمه آبجوش ریخته و بدون اینکه درب آن را بگذارید بمدت 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شده سپس آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید و روی دستمال تمیزی پهن کنید تا آب آنها گرفته شود . میگو ها را تمیز کرده و قارچها را نیز بشوئید و خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیازچه , سیر , فلفل قرمز , فلفل دلمه ای و زنجبیل را بمدت یک دقیقه در ان تفت دهید. میگو , قارچ و سس را اضافه کرده و بهم بزنید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود سپس ماکارونی را بیافزایید و بهم بزنید تا گرم شود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود
سالاد گشنیز-چینی
مواد لازم:
گشنیز ساطوری شده 2 پیمانه
سیب زمینی ترش پوست گرفتهو نگینی خورد شده 250 گرم
کاهو پیچ رشته رشته خورد شده 1 پیمانه
پیازچه ساطوری شده 5-6 بته
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
ادویه چینی ساییده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 1قاشق چایخوری
لیمو 1عدد
سرکه 3قاشق غذاخوری
روغن سالاد 4-5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین به میزان لازم
طرز تهیه :
همه ی اجزای این سالاد چینی را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط کنید پس از مخلوط کردن مواد آنها را در ظرف سالاد بریزید .
میگوی سرخ شده با پودینگ سیبزمینی
پخت میگو دو روش معروف دارد؛ یک روش میگوی سرخ شده با نوعی پودینگ حاوی سیبزمینی پخته و کره پر میشود و روش دیگر نوعی غذای چینی است که در آن میگو با انواع سبزیجات آبپز واز سس زنجبیل استفاده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم میگوی پاک شده
3عدد زرده تخممرغ
2 عدد سیبزمینی متوسط
300 گرم کره
1 ق س روغن مایع
پودر فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک (اگر آلرژی فصلی دارید از فلفل سیاه استفاده نکنید)
طرز تهیه:
1در ظرف گودی سه عدد زرده تخممرغ را بزنید تا کاملا صاف شود.
2بعد سیبزمینیها را شسته و آبپز کنید. سیبزمینی پخته شده را نصف کرده با نصف قالب کره به شکل پودینگ درآورده و کنار بگذارید. سپس بخش دوم کره را در روغن مایع حل کنید (این کار باعث میشود تا کره روی حرارت نسوزد.)
3پس از آن میگوها را روی حرارت زیاد داخل آبجوش بیندازید؛ به طوریکه تنها یک جوش بزند. بعد آنها را درآورده و در آبکش قرار دهید تا کاملا آب آنها گرفته شده و خشک شوند.
4 پس از خشک شدن، میگوها را از داخل برش دهید و پودینگ آماده شده را با قاشقی کوچک لای آن بگذارید و بالاخره آنها را درون مایه تخممرغ به مدت ده دقیقه قرار دهید. یادتان باشد که فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.
5در صورت دلخواه پس از این کار میتوانید میگوها را در پودر سوخاری گذاشته و سپس سرخ میکنید. بدین ترتیب دیگر لازم نیست از کره برای سرخ کردن استفاده کنید. ولی در این روش میگوها را روی حرارت ملایمی که کره و روغن در آن آب شده بود قرار میدهید تا سرخ شوند.
«کونگ پائو توفو» (غذای چینی با میگو)
این غذا یک غذای چینی است به نام کونگ پائوتوفو با سس مخصوص چینی که در 20 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
4 /1 مرغ پوستکنده و بدون استخوان آبپز که به تکههای مربع شکل درآید.
500گرم میگوی آبپز شده
3 عدد فلفل دلمهای رنگی (زرد، قرمز و سبز ) که به شکل مربعهای کوچک خرد شده
3 عدد سیر تازه خرد شده
1 شاخه کلم بروکلی (به تکههای کوچک تقسیم شود)
2 تکه زنجبیل (به تکههای ریز خرد شود)
1 قاشق پودر زنجبیل برای تهیه سس
1 فنجان بادامزمینی سرخ شده
3 قاشق سوپخوری روغن مایع کانولا
2/1 لیوان آبلیموی تازه
نمک فلفل قرمز و زردچوبه هر کدام نصف قاشق چایخوری
1فنجان سس مایونز فرانسه
پودر موسیر
طرز تهیه:
1 میگو و مرغ را به طور جداگانه با کمی نمک و زردچوبه آبپز کنید. بعد با کمی آبلیمو آنها را در تابهای گود تفت دهید، بادامزمینیها را به آنها اضافه کنید و بعد از تفت دادن هر سه آنها را کناری بگذارید.
مرحله دوم: فلفلهای رنگی، سیر تازه و کلم بروکلی را هم هرکدام به اندازههای مساوی و کوچک خرد کنید (بهتر است به شکل مربع خرد شود.)
2 همه مواد را با زنجبیل ریز شده وکمی هم نمک و فلفل مخلوط کرده و در یک قابلمه یا یک بخارپز بدون اضافه کردن آب به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا کمی پخته شود، سپس آن را داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
3 پس از آن سس مخصوص غذا را آماده کنید: برای این کار مایونز را با روغن کانولا و بقیه آبلیمو مخلوط کرده و پودر موسیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید و آنقدر با چنگال بزنید تا سس کاملا صاف و یکنواخت شود.
مرحله پایانی: پس از اینکه سس مخصوص کونگ پائو فوتو آماده شد آن را روی غذا بریزید. به یاد داشته باشید وقتی سس را اضافه کنید که غذا کاملا سرد شده باشد چون این غذا در چین کلا سرد سرو و میل میشود.
گردآوری:مجله اینترنتی دلگرم