شناسه : ۹۰۵۳۰۱ - سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۰
ترافل شکلاتی تمشک یک دسر خوشمزه!
این ترافلها بسیار آسان آماده میشوند فقط برای خوردنشان باید چند ساعت منتظر باشید. طعم عالی شکلات تلخ و تمشک ترکیب فوقالعادهای با هم میسازند.
- تعداد: 10 عدد
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان سرد شدن: 30 دقیقه
- زمان در یخچال گذاشتن: 1 تا 24 ساعت
مواد لازم
- 380 گرم شکلات تلخ
- ¼ پیمانه خامه فرمگرفته
- یک قاشق غذاخوری شیر
- 10 عدد تمشک
- پودر کاکائو
طرز تهیه
- در یک قابلمه کوچک، شکلات تلخ و خامه فرمگرفته را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه همزن بریزید. به مدت 20 تا 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- در این فاصله، کف یک سینی بزرگ یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
- شیر را به مخلوط شکلاتها اضافه کنید. آنها را با همزن برقی و سرعت متوسط به مدت 1 دقیقه هم بزنید. سپس مایه را داخل قیف شیرینیپزی بریزید و سر آن ماسوره ستارهای قرار دهید. 10 تا گلوله با فاصله حدود 4 سانتیمتری از هم روی سینی قرار دهید. روی هر کدام از آنها یک عدد تمشک (یا میوه دلخواه) بگذارید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. روی آنها پودر کاکائو بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 142
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 9 میلیگرم
- کربوهیدرات: 13 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 3 میلیگرم
- کلسیم: 20 میلیگرم
- پتاسیم: 133 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم