ترافل شکلاتی تمشک یک دسر خوشمزه!

ترافل شکلاتی تمشک یک دسر خوشمزه!
این ترافل‌ها بسیار آسان آماده می‌شوند فقط برای خوردنشان باید چند ساعت منتظر باشید. طعم عالی شکلات تلخ و تمشک ترکیب فوق‌العاده‌ای با هم می‌سازند.
  • تعداد: 10 عدد
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 30 دقیقه
  • زمان در یخچال گذاشتن: 1 تا 24 ساعت

مواد لازم

  • 380 گرم شکلات تلخ
  • ¼ پیمانه خامه فرم‌گرفته
  • یک قاشق غذاخوری شیر
  • 10 عدد تمشک
  • پودر کاکائو

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه کوچک، شکلات تلخ و خامه‌ فرم‌گرفته را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند. سپس آنها را داخل کاسه هم‌زن بریزید. به مدت 20 تا 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
  2. در این فاصله، کف یک سینی بزرگ یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
  3. شیر را به مخلوط شکلات‌ها اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط به مدت 1 دقیقه هم بزنید. سپس مایه را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید و سر آن ماسوره ستاره‌ای قرار دهید. 10 تا گلوله با فاصله حدود 4 سانتی‌متری از هم روی سینی قرار دهید. روی هر کدام از آنها یک عدد تمشک (یا میوه دلخواه) بگذارید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. روی آنها پودر کاکائو بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 142
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 9 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 13 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 3 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 133 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان