شناسه : ۹۱۷۳۲۳ - چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۴
خوراک مرغ عسلی با سس سویا و برنج
این خوراک مرغ عسلی خوشمزه را همراه با برنج امتحان کنید و لذت ببرید.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این خوراک مرغ عسلی خوشمزه را همراه با برنج امتحان کنید و لذت ببرید.
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 900 گرم
عسل: یک پیمانه
سویا سس: یک سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای: یک قاشق سوپ خوری
روغن کنجد: 2 قاشق چای خوری
سیر (ریز خرد شده): 2 الی 3 حبه
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
دانه کنجد: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پیازچه (خرد شده): برای سرو (در صورت تمایل)
برنج (پخته): برای سرو
طرز تهیه:
- عسل، سویا سس، رب گوجه فرنگی، شکر قهوه ای، روغن کنجد و سیر ریز شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- مرغ را به این مخلوط آغشته کرده و نمک و فلفل بزنید و حدود 6 الی 8 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد.
- سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.
- حدود یک چهارم پیمانه از سس باقیمانده در ظرف را با نشاسته ذرت مخلوط کرده، دوباره به ظرف برگردانید.
- مرغ پخته شده را پس از خنک شدن ریش ریش کنید
- به سس داخل ظرف اضافه مخلوط کنید
- حدود 15 الی 30 دقیقه به پخت ادامه دهید
- سپس مرغ را به همراه برنج سرو کنید
- دانه کنجد و پیازچه ریز خرد شده روی آن بریزید.