همانطور که قبلاً در آموزش تصویری کیمچی برای شما همراهان روزچین توضیح دادیم، کیمچی نوعی خوراک سنتی کرهایست که از سبزیجات و ادویۀ مختلفی تهیه میشود. در مقالۀ قبل طرز تهیه کیمچی را با کاهو آموزش دادیم و در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیمچی خیار را به شما یاد بدهیم. کرهایها معمولاً کیمچی را بهعنوان یک غذای فرعی و مکمل در وعدههای غذایی همراه با برنج سِرو میکنند، زیرا آنها معتقدند که کیمچی باید در هرجایی که یک کرهای حضور دارد، وجود داشته باشد. اگر اهل دیدن سریالهای کرهای باشید حتماً متوجه این موضوع شدهاید؛ پس با آشپزخانه روزچین همراه شوید.
کیمچی خیار (오이 김치)
مواد لازم برای تهیه کیمچی خیار
خیار: ده عدد
نمک: دو قاشق غذاخوری
سیر خردشده: چهار حبه
تره خردشده: یک فنجان
هویج متوسط: یک عدد (حدود یک فنجان)
پیاز خلالی: یک فنجان
سس ماهی: سه قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند: نصف فنجان
شکر: یک قاشق غذاخوری
آب: یکچهارم فنجان
کنجد: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیمچی خیار
حدود یک سانتیمتر از ته خیار را نادیده بگیرید و از آنجا به بعد خیارها را به چهار قسمت برش بزنید. پس از اینکه خیارها را آماده کردید، کاملاً آنها را به نمک آغشته کنید.
ترهها را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پیازها و هویج را خلالی و سیرها را له کنید. همۀ آنها را در کاسه بریزید و فلفل، سس ماهی، شکر و آب را اضافه کنید. حالا همۀ مواد را مخلوط کرده و کنجد را هم روی آن بریزید.
خیارها را بشویید و موادی را که آماده کردهاید، لابهلای آنها قرار دهید. میتوانید بلافاصله کیمچی خیار را در کنار برنج نوش جان کرده و مقدار باقیمانده آن را در یخچال نگه دارید. اگر ترجیح میدهید که آن را تخمیر کنید، کیمچی را چند روز در دمای اتاق بگذارید (مراحل کامل تخمیرکردن در مقاله آموزش تصویری کیمچی گفته شده است). سپس آن را در یخچال قرار دهید. کیمچی خیار را سرد میل کنید.
منبع
اگر دوستدار غذاهای کرهای هستید، پیشنهادهای خود را برای ما بنویسید تا سرآشپز روزچین طرز تهیه آنها را برای شما منتشر کند. همچنین برای دیدن سایر مقالات غذاهای کرهای میتوانید از لینکهای زیر استفاده کنید:
آموزش تصویری تهیۀ کیمچی (김치)
کیک برنجی کرهای یا توکپوکی (떡볶이)
غذای کرهای؛ کیمباب (김밥)