در جستجوی یک آرد کامل
نان، منبع اصلی گلوتن است. آردی که از گندم تهیه می شود برای افراد مبتلا به این بیماری بسیار خطرناک است. این افراد می توانند آرد برنج را جایگزین آرد گندم کنند.
علاوه بر آرد برنج، آرد لوبیا، نشاسته مانیوک و آرد بادام نیز برای این افراد هیچ ضرری ندارد. آرد بادام یکی از خوشمزه ترین انواع آردهاست و البته سرشار از مواد مغذی. این آرد به افراد مبتلا به بیماری سلیاک کمک می کند تا انرژی از دست رفته را بازیابند و سریعتر بهبودی یابند. کیک و نانی که از این آرد تهیه می شود سرشار از آنتی اکسیدانهاست و علاوه بر آنها پروتئین و فیبر نیز دارد.
آرد بادام
از کوبیدن بادام های سفید به دست می آید. تهیه آن آسان است، طعم خوبی دارد و بافت بسیار مناسبی. سرشار از پروتئین و چربیهای سالم تک اشباعی می باشد. برای برخی افراد آرد بادام کمی سنگین است پس بهتر است که کمی از آنرا به سایر آردهایی که استفاده می کنید اضافه کنید (حدود 1 قاشق). آرد بادام برای تهیه شیرینی بسیار مناسب است و حتی از آن برای سرخ کردن مرغ و ماهی نیز می توان استفاده کرد.
آرد نارگیل
قسمت گوشت میوه نارگیل را می توان به راحتی به صورت آرد در آورد فقط باید آنرا به خوبی خشک کرد. آرد نارگیل سبک است و سرشار از فیبر می باشد. از آنجائیکه در میوه نارگیل همواره تحت مایع و جامد آن در کنار هم هستند، برای خشک کردن قمست جامد (گوشت میوه) نیاز به کمی رطوبت است. آرد نارگیل برای تهیه کیک و نان بهترین انتخاب است.
آرد چیا
این آرد از دانه های چیا تهیه می شود. شما می توانید این دانه ها را از سوپرمارکت ها خریداری کنید و بعد کوبیده و به صورت پودر درآورید. این آرد سرشار از مواد مغذی ؟؟؟؟ فیبر است و برای گیاهخوران بهترین منبع تامین امگا 3 بهتر است که از آرد چیا، در کنار آرد نارگیل و آرد بادام به صورت ترکیبی استفاده کنید.
آرد کتان
یک پودر بسیار مقوی است و خاصیت ضد التهابی دارد، از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث کاهش کلسترول خون می شود. برای تهیه نان بسیار مناسب است و طعم خوبی هم دارد.
یک نکته ای برای استفاده از آرد بادام
برای ذخیره کردن و نگهداری این آرد (و سایر آردهایی که سرشار از پروتئین و چربیهای خوب هستند) از یک ظرف شیشه ای بزرگ استفاده کنید و ظرف را داخل یخچال بگذارید. این آردها را با این شیوه می توانید تا چند ماه نگهداری کنید. مقداری کمی از آرد را در یک ظرف شیشه ای دیگر بریزید و برای استفاده روزمره در یکی از کابینت ها بگذارید.
برای خواندن بخش اول - اصولی برای تهیه شیرینی و غذاهای بدون گلوتن - اینجا کلیک کنید.