ماهان شبکه ایرانیان

روش هایی برای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت واژه ی بسیار غریبی است؛ گاهی تلخ می شود و گاهی شیرین تر از عسل. امیدواریم روزی فرا رسد که هیچ کس در هیچ جای دنیا به دلیل جنگ، ناامنی، بی خانمانی و این قبیل موضوعات مجبور به ترک دیار و وطنش نشود و به اجبار تَن به زیستن در کشوری دیگر ندهد.

مهاجرت واژه ی بسیار غریبی است؛ گاهی تلخ می شود و گاهی شیرین تر از عسل. امیدواریم روزی فرا رسد که هیچ کس در هیچ جای دنیا به دلیل جنگ، ناامنی، بی خانمانی و این قبیل موضوعات مجبور به ترک دیار و وطنش نشود و به اجبار تَن به زیستن در کشوری دیگر ندهد.

گذشته از مبحث پناهندگان و آواره های بی شماری که در سراسر دنیا سالانه مجبور به مهاجرت می شوند، اغلب کسانی که دست به مهاجرت می زنند با میل و اختیار خود تصمیم می گیرند که به سرزمینی دیگر بروند و برای همیشه در کشوری دیگر ساکن شوند. از مهم ترین دلایل مهاجرت می توان ادامه تحصیل، کار و ازدواج اشاره کرد.

چندی پیش اولین گام هایی را که پیش از مهاجرت باید برداریم را با هم مرور کردیم که با کلیک بر روی لینک مقابل می توانید با آن ها آشنا شوید: نکات ضروری قبل از مهاجرت به کشورهای خارجی

اگر لینک بالا را مطالعه کردید و مطمئن هستید که هنوز هم می خواهید مهاجرت کنید، لازم است که با شرایط و راه هایی که می توان اقامت کشورهای خارجی را گرفت آشنا شوید. قبلا با ارزان ترین راه های مهاجرت به کانادا آشنا شدیم که از طریق کلیک بر روی لینک مقابل می توانید آن ها را مطالعه نمایید: ارزان ترین و آسان ترین راه های مهاجرت به کانادا

بعد از آشنایی با مهاجرت به کانادا که یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجرت است، این بار می خواهیم استرالیا را بررسی کنیم و بدانیم چه راه هایی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد.

با کارناوال همراه باشید.

مهاجرت استرالیا
photo by Vividrange

نکات مهم و ضروری برای مهاجرت به استرالیا

در همین ابتدا باید بگوییم که:

– ما در اینجا به راه هایی اشاره خواهیم داشت که کاملا قانونی هستند و این روش ها شامل پناهندگی و از این دست اقامت ها نمی شود.

– مشخص کردن هزینه ای برای مهاجرت به استرالیا امکان پذیر نیست، این قبیل موضوعات بسته به نوع مهاجرت و مشاوران و وکلایی که به کار می گیرید، بسیار مختلف هستند.

– نکته ی مهم درباره ی مهاجرت به کشورهای گوناگون از جمله استرالیا این است که با تغییر وضعیت اقتصادی و سیاسی کشورها، شرایط اخذ اقامت و مهاجرت به سرزمین ها ی گوناگون هم تغییر می کند. ما در اینجا سعی داریم راه های عمومی مهاجرت به استرالیا را بدون جانب داری از هیچ کشوری بیان کنیم.

– هر یک از انواع شرایط و راه کارهایی که برای مهاجرت به استرالیا در این مطلب بیان شده جزئیات زیادی دارد و تنها قصد ما آشنایی شما با مباحث کلی مهاجرت به استرالیا می باشد.

– توجه داشته باشید که شهروندان همه ی کشورها به جز نیوزیلند برای ورود به استرالیا باید ویزا تهیه کنند. حتی اگر هدفشان از سفر به استرالیا کار، تجارت یا گردش باشد. همه ی افرادی که ویزای موقت گردشگری استرالیا را تهیه می کنند اجازه دارند 3 ماه در این کشور بمانند.

– بحث در رابطه با مهاجرت به استرالیا بسیار طویل است و هر نکته و روشی برای مهاجرت به این کشور می تواند به تنهایی مطلبی طولانی شود؛ بحث هایی از قبیل قوانین ورود و خروج، زندگی، تحصیل، قوانین واردات و صادرات و تجارت، کار، کسب تابعیت، انواع ویزا، پناهندگی، قوانین استخدام و حمایت از کارگران و هزاران مورد دیگر. اما در این بخش به معرفی مهم ترین راه های مهاجرت به استرالیا می پردازیم و در آینده به صورت جزئی تر این مسائل را بررسی می کنیم. برای کسب اطلاعات جزئی درباره ی مسائل ذکر شده می توانید با کلیک بر روی لینک مقابل با یکی از مهم ترین مراجع مهاجرت به استرالیا آشنا شوید و در رابطه با هر نکته ی ریز مهاجرت به این کشور توسط وبسایت دولت استرالیا آشنا شوید: لینک

مهاجرت استرالیا
مهاجرت استرالیا

آشنایی با سبک زندگی در استرالیا

اگر به هر دلیلی از جمله ادامه تحصیل، تجارت و کسب و کار و … تصمیم به مهاجرت دارید، باید عجله را کنار بگذارید و حتما پیش از اقدام، خوب درباره ی مقصدتان فکر کنید. در این جا کمی شما را با استرالیا و سبک زندگی در آن آشنا می کنیم تا با هم نگاه کوتاهی به جایی که می خواهید در آن زندگی کنید داشته باشیم:

استرالیا کشوری در نیم کره ی جنوبی زمین، پایتخت آن شهر کانبرا و بزرگترین شهرش سیدنی می باشد. این کشور تا سال 1901 میلادی تحت سلطه ی بریتانیای کبیر بود و از آن پس مستقل شد. جالب است این را هم بدانید که استرالیا یکی از پهناورترین کشورهای دنیاست.

درباره ی زندگی در استرالیا باید بدانید که معمولی زندگی کردن در این کشور امکان ندارد. باید در همه ی جوانب سعی کنید که پیشرفت داشته و در یک سطح باقی نمانید. البته تلاش های شما کاملا نتیجه بخش خواهد بود، زیرا زندگی در استرالیا از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. دولت استرالیا شهروندانش را تشویق به فراگیری میراث فرهنگی، زبان، آداب و رسوم و ارزش و آئین هایش می کند. پس اگر به این کشور بروید باید با آداب مردمان این سرزمین آشنا شوید.

همچنین دولت این کشور افرادی را که اقامت موقت استرالیا را کسب کرده اند تحریک می کند تا شرایط اقامت دائم را به دست آورند، پس باید روحیه ی پیشرفت کردن و ارتقای توانایی هایتان را داشته باشید تا شهروندی موفق در استرالیا به حساب آیید.

همچنین اگر قصد راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری در استرالیا را دارید باید با قوانین و شرایط کاری این کشور آشنا شوید تا بعدا به مشکل برنخورید. دیگر این که برای اقامت، کار و یا هر فعالیت دیگری در کشوری خارجی باید زبان انگلیسی را خوب بدانید و این نکته در استرالیا بسیار پررنگ تر است.

اما با پشت سر گذاشتن مشکلات مهاجرت پس از کسب اقامت موقت و یا دائم شما کاملا به عنوان یک شهروند استرالیایی شناخته می شوید و از مزایایی همچون بیمه، حمایت دولت در مشکلات زندگی از جمله ناامنی، دزدی و … برخوردار خواهید شد.

نکته آخر این که زیبایی ها، آب و هوای خوب و اقتصاد پویا دلایل اصلی محبوبیت این کشور نزد جهانیان است.

مهاجرت استرالیا
مهاجرت استرالیا

نکات مهم پیش از مهاجرت به استرالیا

اگر هیچ ایده و تصوری از چگونگی اقدام برای مهاجرت به استرالیا ندارید لازم می دانیم چند نکته ی کوتاه را پیش از معرفی روش های مهاجرت برای شما عزیزان بازگو کنیم:

1- مشاور و وکیل

در حال حاضر اقتصاد استرالیا مستحکم و قوی است و از افرادی که ماهر و توانمند هستند استقبال می کنند، اگر برای اولین بار به مهاجرت به استرالیا می اندیشید خوب است که با یک مشاور توانمند صحبت کنید. اما حتما در نظر داشته باشید که افراد سودجوی زیادی در زمینه ی مهاجرت فعالیت می کنند و از آشنا نبودن متقاضیان به امر مهاجرت استفاده کرده و از آن ها درخواست مبالغ هنگفتی می کنند. برای جلوگیری از کلاه برداری خوب است که با چند مشاور هم زمان دیدار کنید تا کمی با مهاجرت به کشور مد نظرتان آشنا شوید و یا با افرادی که به کشور مقصدتان مهاجرت کرده اند صحبت کرده و از تجربیات آنان استفاده نمایید.

مهاجرت استرالیا

2- ارزیابی مهارت ها

بهترین راه مهاجرت به استرالیا توانایی کار کردن است. افرادی که مهارت خوبی در زمینه ی تخصص خودشان داشته باشند، می توانند به استرالیا مهاجرت کنند. اگر شما در زمینه ی تخصص خود خبره و کارآمد باشید، می توانید درخواست کسب ویزای اسکیل ( Skilled Visa ) نمایید. پس از آن که شما درخواستتان را به استرالیا اعلام کردید، وضعیت شما بررسی می شود و اگر بتوانید امتیاز کافی برای ورود به آن کشور را کسب کنید و یا به عبارتی دیگر واقعا در رشته ی تخصص خود کارآمد و ماهر باشید، می توانید مهاجرت و در نهایت در استرالیا اقامت نمایید.

شما می توانید به صورت آنلاین فرم امتیاز دهی به مهارت هایتان را پر کنید و ببینید که چه  امتیازی به دست خواهید آورد و از نظر استرالیا هم همان اندازه که تصور می کنید واجد شرایط اخذ ویزای اسکیل ورکر یا اسکیل ویزا هستید یا خیر. از طریق لینک مقابل می توانید اقدام نمایید: لینک

اثبات مهارت:

می خواهیم به نکته ای اشاره کنیم که شاید شما را برای مهاجرت به استرالیا دلسرد کند چرا که اکثر افرادی که به این روش تصمیم به مهاجرت می گیرند، پذیرش نمی شوند. باید بدانید که در استرالیا تا پیش از سال 2004 میلادی نرخ بیکاری بسیار پایین بود و سن بیکاران 10 سال برآورد شده بود و به صورت هفتگی موقعیت های کاری جدید برای شهروندان استرالیا ایجاد می شد، به عبارتی دیگر مهاجرت کاری به این کشور کاملا غیر قابل باور بود.

اما رفته رفته اوضاع تغییر کرد و امروزه افراد واجد شرایط و ماهر می توانند به استرالیا مهاجرت کنند. اگر شما قصد دارید به صورت کاری به استرالیا مهاجرت کنید باید بتوانید توانایی های خود را در کارتان به مسئولین مهاجرت این کشور ثابت کنید، پس خوب فکر کنید و تعارف را با خودتان کنار بگذارید؛ همین بخش اثبات مهارت است که کار را کمی سخت می کند.

اگر بتوانید مهارتتان را ثابت کنید، خواهید توانست که اقامت موقت یا دائم استرالیا را به دست بیاورید. فقط اداره ی مهاجرت استرالیا باید شما را بپذیرد.

مهاجرت استرالیا
مهاجرت استرالیا

3- ویزای کار در تعطیلات 

اگر سنتان بین 18 تا 30 سال است و شیفته ی مهاجرت به استرالیا هستید می توانید از ویزای ورکینگ هالیدی ( working holiday visa ) استفاده نمایید. شرایط این نوع مهاجرت کاملا از نامش مشخص است؛ یعنی شما درخواست دارید که نیروی کار در تعطیلات استرالیا شوید و در ایامی که کارکنان و شاغلان این کشور در تعطیلات به سر می برند به جای آن ها کار کنید و در دیگر روزهای سال با مشغول شدن به امور پاره وقت امرار معاش نمایید.

این نوع مهاجرت یک اشکال اساسی دارد؛ اگر این نوع ویزا را تهیه کنید تنها 12 ماه به شما اجازه ی اقامت در استرالیا داده می شود و شما در پایان هرسال باید دوباره ثابت کنید که واجد شرایط ماندن در استرالیا هستید یا خیر.

مهاجرت استرالیا

4- ویزای خانواده

اگر یکی از اقوام نزدیک و یا یکی از اعضای خانواده ی شما در استرالیا اقامت دائم داشته باشد، شما هم می توانید در خواست ویزای خانواده را برای مهاجرت کنید. در این شرایط پس از بررسی ویژگی های شما امکان مهاجرتتان به استرالیا هم وجود خواهد داشت و می توانید به خانواده ی خود در استرالیا بپوندید.

دولت استرالیا ویزای خانواده را برای از هم نپاشیدن کانون و گردهم آمدن اعضای خانواده به وجود آورده است. توجه داشته باشید که در این نوع مهاجرت فردی که در استرالیا ساکن است به نوعی ضامن شما محسوب می شود و باید سنش از 18 سال بیشتر باشد.

مهاجرت استرالیا

5- ویزای کسب و کار و تجارت

یکی از روش های دیگر برای مهاجرت به استرالیا ویزای تجارت ( Business and investment visas ) است. اگر شما فرد ماهری هستید و در سطح ارشد در کسب و کار خود می باشید و یا قصد دارید که کسب و کاری که در آن مهارت دارید را در استرالیا به راه اندازید، ممکن است که بتوانید ویزای کسب و کار و تجارت استرالیا را به دست آورید. این نوع ویزا موقت است و به شما 4 سال زمان می دهد. پس از اتمام مهلت ویزای شما دوباره وضعیتتان بررسی خواهد شد.

مهاجرت استرالیا

6- مهاجرت با حمایت کارفرما

اگر شما در مرکزی کار می کنید که یک شعبه در استرالیا دارد و یا زیرمجموعه ی یکی از سازمان های داخل استرالیا است و یا حتی مرکزی که در آن مشغول به کار می باشید، به استرالیا منتقل شود، شما می توانید تحت حمایت کارفرمای خود قرار بگیرید و به راحتی به این کشور مهاجرت نمایید، این نوع مهاجرت برای استحکام بخشیدن به سیستم کاری به وجود آمده است.

مهاجرت استرالیا

7- ویزای بازنشستگی

اگر شما بازنسشته شده اید و ترجیح می دهید دوران بازنشستگی خود را در استرالیا به سر ببرید، می توانید این نوع ویزا را تهیه نمایید، البته باید توجه داشته باشید که فرد بازنشسته باید سرمایه ی کافی برای زندگی در این کشور را داشته باشد.

به دلیل آب و هوای خوب و شرایط زندگی مفرح در استرالیا افراد مسن ترجیح می دهند سال های پایانی عمرشان را در این کشور سپری کنند که استرالیا هم از آن ها استقبال می کند.

مهاجرت استرالیا

8- ویزای تحصیلی

اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید باید بتوانید پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را کسب کنید و یا بورسیه یکی از دانشگاه های این کشور شوید. در آن صورت می توانید تا پایان زمان تحصیل در استرالیا بمانید. پس از فارغ التحصیل شدن مدت زمانی به شما اختصاص داده خواهد شد تا کاری مناسب پیدا کنید و بتوانید اقامت دائم این کشور را کسب کنید. لازم به ذکر است که اگر بورسیه ی تحصیلی استرالیا را کسب نمایید می توانید همسر خود را هم به راحتی همراه ببرید. به شما در دوران تحصیل حقوقی هم داده خواهد شد تا بتوانید همه ی تمرکزتان را روی تحصیل و کسب علم قرار دهید.

مهاجرت استرالیا

9- پزشکان و پرستاران

در حال حاضر پزشکان و پرستاران شانس بیشتری برای پذیرفته شدن به عنوان مهاجر به این کشور را دارند، زیرا استرالیا به این دو شغل نیاز دارد؛ پزشکان، دندان پزشکان، پرستاران و دیگر گرایش های پزشکی شانس بالایی در کسب اقامت دائم در استرالیا را دارا می باشند.

لازم به ذکر است که با توجه به زمانی که قصد مهاجرت دارید، باید نیازهای کشور مقصد را بسنجید برای مثال چند سال پیش استرالیا نیاز به کارگران ساختمانی داشت و افراد ماهر در این زمینه آسان تر می توانستند مهاجرت کنند. بنابراین لازم است که هر سال نیاز های کاری استرالیا را بررسی کنید.

مهاجرت استرالیا

10- ازدواج و فرزند

ازدواج با یکی از افرادی که در استرالیا مقیم است و تابعیت آن کشور را دارد، یکی از راه هایی است که به شما اجازه ی اقامت در استرالیا را می دهد. اگر همسر شما استرالیایی باشد و یا فردی خارجی و دارای اقامت دائم در استرالیا، شما به راحتی می توانید اقامت این کشور را به دست آورید.

اگر شما فرزندی در استرالیا داشته باشید که قَیِم او محسوب شوید و یا پدر و مادر خوانده ی کودکی استرالیایی باشید مهاجرت و رفت و آمد شما به استرالیا بسیار آسان تر خواهد شد و در حقیقت با شما مانند یک شهروند نیوزیلندی برخورد خواهد شد. همانطور که در ابتدای مطلب هم اشاره ای داشتیم شهروندان نیوزیلند قوانین و شرایط مهاجرتشان به استرالیا بسیار آسان تر از دیگر کشورها می باشد.

مهاجرت استرالیا

11- سرمایه گذاری

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجران ثروتمند، اقدام از طریق سرمایه گذاری است، روشی که در سال های گذشته برای مهاجرت به استرالیا نتیجه بهتری داده است. این روزها به دلیل ازدیادِ پروژه های فعال و وجود سرمایه های کلان رقبایِ خارجی در استرالیا، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری طرفدار کمتری دارد، چرا که سرمایه داران باید با دقت تمام موقعیت و شرایط سرمایه گذاری استرالیا را بسنجند.

البته هنوز هم افراد زیادی اقدام به مهاجرت به استرالیا از این طریق می کنند، اغلب آن ها سرمایه ی خود را به دولت و یا شرکت معتبری در این کشور می سپارند و خود به تنهایی از ابتدا شروع به راه اندازی پروژه ی جدیدی نمی کنند، این روش دردسرهای کمتری را برای ثروتمندان به همراه دارد.

اگر موفق به دریافت ویزای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری شوید، به طور قانونی استرالیا به شما این اجازه را می دهد که کسب و کاری نوین را در این کشور به راه اندازید و کار آفرینی کنید.

مهاجرت استرالیا

12- ویزای اسپانسر

این ویزا هم شامل افرادی می شود که در زمینه ی شغلی خود ماهر و کارآمد هستند. اگر شما تخصص خاصی دارید اما سرمایه ی کافی برای اجرای آن را ندارید می توانید درخواست ویزای اسپانسر نمایید. شرایط کسب این نوع ویزا هم مانند ویزای مهارت یا اسکیل می باشد و شما باید به دولت این کشور ثابت کنید که دارای مهارت فوق العاده ای در زمینه ای خاص هستید.

مهاجرت استرالیا

سخن آخر

شما با مهاجرت موافق هستید یا مخالف؟

تا به حال برای مهاجرت به استرالیا اقدام کرده اید؟

چه روشی را برای مهاجرت مناسب تر می دانید؟

آیا کسی را می شناسید که به استرالیا مهاجرت کرده باشد؟ 

نظرات و تجربیاتتان را با ما در میان گذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان